Jump to content

Liga Evrope 2014/2015

29 members have voted

1. 1. Koji tim će se plasirati u grupe LE?

• Partizan
      9
    • Vojvodina
      3
    • Jagodina
      1
    • Cukaricki
      4
    • Ni jedan klub
      19

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Kako mi je krivo sada zbog propustene pobede nad Seviljom, a Kramaric pisa po faci Mamicu.

Kako mi je krivo sada zbog propustene pobede nad Seviljom, a Kramaric pisa po faci Mamicu.

Ne pisa Kramaric nikome po faci - nije valjda da verujes da su on + 8 igraca besplatno presli iz Dinama u Rijeku?

To je sve deo lijepe price sa Kvarnera.

Ne kapiram, Rijeka je koliko ja vidim jedina koja moze da ugrozi Dinamove sampionske ambicije. Hajduk pored vike i buke vec godinama nista ne radi. Ponovo u oktobru ostaju bez sanse za titulu. Ako nesto propustam reci posto nisam toliko upucen ?

Ne kapiram, Rijeka je koliko ja vidim jedina koja moze da ugrozi Dinamove sampionske ambicije. Hajduk pored vike i buke vec godinama nista ne radi. Ponovo u oktobru ostaju bez sanse za titulu. Ako nesto propustam reci posto nisam toliko upucen ?

Mislis da Rijeka moze da ugrozi Dinamo sa onih 9 igraca koje je besplatno dobio od istog + jos nekoliko iz Dinama 2 aka Lokomotive?

Mislis da je normalna praksa u svetu fudbala da jedinog konkurenta za titulu pojacavas besplatno sa 9 igraca?

Rijeka ih je dobila u Super kupu na pocetku sezone, u drugoj utakmici dobrano ih je namucila. Igraju lepsi fudbal od Dinama, imaju simpaticniju ekipu i koliko vidim navijaci to prepoznaju pa je i stadion, bar na utakmicama Lige Evrope popunjen. Ti si ocigledno malo ostrascen kao navijac Hajduka, ali nije zabranjeno drugim klubovima da prosperiraju zato sto se u Hajduk u poslednjih nekoliko godina uvukao luzerski mentalitet, pa tako vec od jeseni nemaju obaveza u domacem prvenstvu ili vode 2-0 pa prospu na domacem terenu protiv najveceg rivala.

Dade Lamela 1 pristojan gol

Partizan i Dinamo primaju golove skoro u istom trenutku...

Masu golova je palo.

Rijeka ih je dobila u Super kupu na pocetku sezone, u drugoj utakmici dobrano ih je namucila. Igraju lepsi fudbal od Dinama, imaju simpaticniju ekipu i koliko vidim navijaci to prepoznaju pa je i stadion, bar na utakmicama Lige Evrope popunjen. Ti si ocigledno malo ostrascen kao navijac Hajduka, ali nije zabranjeno drugim klubovima da prosperiraju zato sto se u Hajduk u poslednjih nekoliko godina uvukao luzerski mentalitet, pa tako vec od jeseni nemaju obaveza u domacem prvenstvu ili vode 2-0 pa prospu na domacem terenu protiv najveceg rivala.

Dinamu je taj Superkup znacio toliko da su kao prvaci izabrali da budu domacini na Kantridi [emoji2]. Posto je to bas potez koji povlacis kada se boris za trofej koji zelis da osvojis.

Nemoj zajebavati, nemas predstavu sta se desava u HNLu, pored kojeg JSL izgleda kao primer regularnosti, a zakljucke donosis na osnovu toga sto imaju gledaoce na stadionu kada igraju grupu EL.

7 sam zabo u glavu, osmi par padnem psv panatanaikos 3+ a bilo 1-1. Ili ti gol za 14k dinara. 

Jebem im lebarnik...

Dobar je za cirkus! :D

Dobar je za cirkus! :D

Jesi gledao Inter juce ima li nade da Mazari uzme LE :D

Ne bi Zvezdu dobio!