October 23, 201410 yr Kako mi je krivo sada zbog propustene pobede nad Seviljom, a Kramaric pisa po faci Mamicu.
October 23, 201410 yr Kako mi je krivo sada zbog propustene pobede nad Seviljom, a Kramaric pisa po faci Mamicu.Ne pisa Kramaric nikome po faci - nije valjda da verujes da su on + 8 igraca besplatno presli iz Dinama u Rijeku? To je sve deo lijepe price sa Kvarnera.
October 23, 201410 yr Ne kapiram, Rijeka je koliko ja vidim jedina koja moze da ugrozi Dinamove sampionske ambicije. Hajduk pored vike i buke vec godinama nista ne radi. Ponovo u oktobru ostaju bez sanse za titulu. Ako nesto propustam reci posto nisam toliko upucen ?
October 23, 201410 yr Ne kapiram, Rijeka je koliko ja vidim jedina koja moze da ugrozi Dinamove sampionske ambicije. Hajduk pored vike i buke vec godinama nista ne radi. Ponovo u oktobru ostaju bez sanse za titulu. Ako nesto propustam reci posto nisam toliko upucen ?Mislis da Rijeka moze da ugrozi Dinamo sa onih 9 igraca koje je besplatno dobio od istog + jos nekoliko iz Dinama 2 aka Lokomotive? Mislis da je normalna praksa u svetu fudbala da jedinog konkurenta za titulu pojacavas besplatno sa 9 igraca?
October 23, 201410 yr Rijeka ih je dobila u Super kupu na pocetku sezone, u drugoj utakmici dobrano ih je namucila. Igraju lepsi fudbal od Dinama, imaju simpaticniju ekipu i koliko vidim navijaci to prepoznaju pa je i stadion, bar na utakmicama Lige Evrope popunjen. Ti si ocigledno malo ostrascen kao navijac Hajduka, ali nije zabranjeno drugim klubovima da prosperiraju zato sto se u Hajduk u poslednjih nekoliko godina uvukao luzerski mentalitet, pa tako vec od jeseni nemaju obaveza u domacem prvenstvu ili vode 2-0 pa prospu na domacem terenu protiv najveceg rivala.
October 23, 201410 yr Rijeka ih je dobila u Super kupu na pocetku sezone, u drugoj utakmici dobrano ih je namucila. Igraju lepsi fudbal od Dinama, imaju simpaticniju ekipu i koliko vidim navijaci to prepoznaju pa je i stadion, bar na utakmicama Lige Evrope popunjen. Ti si ocigledno malo ostrascen kao navijac Hajduka, ali nije zabranjeno drugim klubovima da prosperiraju zato sto se u Hajduk u poslednjih nekoliko godina uvukao luzerski mentalitet, pa tako vec od jeseni nemaju obaveza u domacem prvenstvu ili vode 2-0 pa prospu na domacem terenu protiv najveceg rivala.Dinamu je taj Superkup znacio toliko da su kao prvaci izabrali da budu domacini na Kantridi [emoji2]. Posto je to bas potez koji povlacis kada se boris za trofej koji zelis da osvojis. Nemoj zajebavati, nemas predstavu sta se desava u HNLu, pored kojeg JSL izgleda kao primer regularnosti, a zakljucke donosis na osnovu toga sto imaju gledaoce na stadionu kada igraju grupu EL.
October 24, 201410 yr 7 sam zabo u glavu, osmi par padnem psv panatanaikos 3+ a bilo 1-1. Ili ti gol za 14k dinara. Jebem im lebarnik...
October 24, 201410 yr http://vine.co/v/OhetT7OXHJd :ziga: Bolje se vidi ovde: https://www.youtube.com/watch?v=dzTIzdnz8Tg Dok Middle Class ne hailuje i ne prizna Lamelu kao najbolju kupovinu Tottenhama u poslednjih 40 godina, ništa se nije desilo