zoki Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ima nas 12 u Fantaziju, prava mini liga Odustao sam i od Contadora, biće mi zanimljivije praćenje trke :)
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Crevaison sur les paves: trojica iz Kofidisa, trojica! to će biti osnov moje propasti ili uspeha.
Psihodelija Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (jbg. kasnim) 1. etapa Cavendish Greipel Kittel Sagan Oss
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 dobar ti tim, imamo istu osovinu Kontador-Talanski-Sagan :) @Psihodelija da nisam sam stavio u pravila ono o kašnjenju... da ga jebem.
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 sve ide po planu. Ede u begu, biće valjda tačkasta večeras u vlasništvu Crevaison sur les paves-a -_-
Čutura Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) CUTURASI Contador Talansky Majka Pinot Cavendish Voeckler Boom Iglinskiy Velits TEAM OPTIONSCHANGE RIDERSJOIN LEAGUE TEAM DETAILS jbg, numem lepse :( Edited July 5, 2014 by Čutura
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 meni je Pino stajao u timu do zadnjeg časa, ali sam ipak uzeo Bardea. biće zanimljivo ko će od njih dvojice bolje proći. Majku sam zaobišao jer on nije ni hteo da vozi Tur, upao u zadnji čas umesto Krojcigera a da se nije ljudski spremio posle teškog Đira...
Čutura Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 e, jbg, nisam znao to za majku. mozda odveze na svezinu :D
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Posrbice sve si iskopirao, imamo četvoricu istih realno, Dalglish i Tolaa će da nas počiste samo tako. kad izbaci Frumdog laktove u planinama, gotovi smo... a šef je sastavio tim za koji bih radije navijao nego za ove koje sam lično i personalno izabrao :D
Tolaa Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Evo i mojih: Mislila sam da cu jedina da gradim tim oko Jacka Bauera, ali tu je i Barsa. :)
malkin Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 sve ide po planu. Ede u begu, biće valjda tačkasta večeras u vlasništvu Crevaison sur les paves-a -_- kako sam izmalerisao, neke stvari nikako da naučim ali ne mogu da se ljutim na Jensija pa to ti je.
Recommended Posts