July 5, 201410 yr Ima nas 12 u Fantaziju, prava mini liga Odustao sam i od Contadora, biće mi zanimljivije praćenje trke :)
July 5, 201410 yr Author Crevaison sur les paves: trojica iz Kofidisa, trojica! to će biti osnov moje propasti ili uspeha.
July 5, 201410 yr Author dobar ti tim, imamo istu osovinu Kontador-Talanski-Sagan :) @Psihodelija da nisam sam stavio u pravila ono o kašnjenju... da ga jebem.
July 5, 201410 yr Author sve ide po planu. Ede u begu, biće valjda tačkasta večeras u vlasništvu Crevaison sur les paves-a -_-
July 5, 201410 yr CUTURASI Contador Talansky Majka Pinot Cavendish Voeckler Boom Iglinskiy Velits TEAM OPTIONSCHANGE RIDERSJOIN LEAGUE TEAM DETAILS jbg, numem lepse :( Edited July 5, 201410 yr by Čutura
July 5, 201410 yr Author meni je Pino stajao u timu do zadnjeg časa, ali sam ipak uzeo Bardea. biće zanimljivo ko će od njih dvojice bolje proći. Majku sam zaobišao jer on nije ni hteo da vozi Tur, upao u zadnji čas umesto Krojcigera a da se nije ljudski spremio posle teškog Đira...
July 5, 201410 yr Author Posrbice sve si iskopirao, imamo četvoricu istih realno, Dalglish i Tolaa će da nas počiste samo tako. kad izbaci Frumdog laktove u planinama, gotovi smo... a šef je sastavio tim za koji bih radije navijao nego za ove koje sam lično i personalno izabrao :D
July 5, 201410 yr Evo i mojih: Mislila sam da cu jedina da gradim tim oko Jacka Bauera, ali tu je i Barsa. :)
July 5, 201410 yr Author sve ide po planu. Ede u begu, biće valjda tačkasta večeras u vlasništvu Crevaison sur les paves-a -_- kako sam izmalerisao, neke stvari nikako da naučim ali ne mogu da se ljutim na Jensija pa to ti je.