malkin Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 nema šanse :D ima on još kad da pobedi, doduše. chapeau Kristofu, prva GT pobeda. zasluženo.
Nemanja Posrbica Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) Iskreno, mene ne razočarava Sagan, mene je Cannondale razočarao. Imali su poslednje dve etapa da mu pripreme na zicer, ali su bili previše pasivni. On nema brzinu da se trka, ali ima veću izdržljivost na brdima, gde bi tim tempom mogao da otrese konkurenciju i da do podnožija održi ritam i pripremi sprint. Juče je on morao da beži iz grupe i praktično su ga begunci namestili, a danas je grupa bila prespora na brdimo da bi poslali sprintere u grupeto. Sa boljim timom (ili možda boljom timskom taktikom) bi imao makar jedan trijumf, ako ne i tri. Prilično specifičan vozač kojem bi dobar tim mogao da donese dupliran broj pobeda u sezoni. Većinu stvari radi sam i za to ima od mene još veći respekt. TdF se razvija tako da će vrlo verovatno da se dosta etapa završava pasivnom vožnjom i puštanjem begova, što se meni ne sviđa. Nema ko da napada žutu sa dobrim timom i realnim izgledom i sve će svoditi na trkanje na poslednjem brdu na poslednjih par km. Dok je Contador bio u igri, ovo je mogao da izraste u spektakularan TdF. Edited July 17, 2014 by Nemanja Posrbica
malkin Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 a evo i Acevedo... kako je krenulo ovaj Tur će da ispadne kao jedan od onih najranijih, ima 20 da ih završi trku :p
freakns Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 jebote, neverujem koliko odustajanja :( nadam se da ce ipak biti pravih napada na Chamrousseu... mora jbg, nece u grupi valjda do HC da se provozaju, pogotovo sto su begunci skoro sustignuti
freakns Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ne razumem ovaj napad De Marchija... jel to pomislio da ce da odveze ovih 60km solo i svima ce da bude drago? :D
malkin Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 poeni za tačkastu majicu, a ako u grupi budu čuvali noge za sutra možda mu se posreći i na poslednjem usponu...
freakns Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 kakva greska Fuglsanga... sam je kriv za ovo, a prosao je uz ono "bog cuva lude i pijane", tacno da covek ne poveruje da nikog nije povukao sa sobom i da se nije raspolovio...
malkin Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 hm, i Skarponi se mučio, sad Movistar diktira tempo... Nibali će morati da bude dobar na poslednjem usponu.
freakns Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Movistar vozi u mestu... ceka se Fuglsang. samo ne znam zasto su to uradili, dali su Nibaliju jos jednog coveka za uspon. ocigledno da Valverde ne planira nikakav napad
Nemanja Posrbica Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Opšte je poznato da kada vozači padnu i ogule se kao Fugslang voze bolje nego pre toga.
Recommended Posts