Kreator Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Mislim da nam je ovo best case scenario za neki novembar recimo Tepic,Dalo,Milosavljevic,Milutinovic,Andric,Muric,Bezbradica,Gagic,Bogdanovic,Salic,Milutinov,crnac. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=02&nav_id=906849
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=02&nav_id=906849 odlično. mada miško kaže da je odbio dobru ponudu od ritasa zbog čega? pa u to niko živ ne može da poveruje edit. znači u best case scenario umesto Luke stavljamo Sašu :D Edited October 2, 2014 by theanswer
goofs Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Meni je drago sto je on daleko od Partizana, ali mi nije drago iz kojih je to razloga dakle, kako ovaj veli, nije da ga mi ne zelimo, nego ne mozemo da ga priustimo Mukatm
goofs Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra?
Jose Raul Capablanca Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Raznorani izvori tvrde da ima, čak se navode neki primeri od prethodnih godina. Koja beda jbt, kukali smo za dva-tri pojačanja, a sada slavimo što će ova beda koju sad imamo biti na raspolaganju.
Timmy Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 To si ti kukao, mi smo ti govorili sta se desava :P
Tinman Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra? Sada se čeka samo da FIBA potvrdi da je crno-belima skinuta "omča oko vrata", odnosno da je spor rešen i da može da registruje nove igrače, a reč je o Grku Janisu Kulezogluu i Slovencu Edi Muriću. U svakom slučaju, njih dvojica neće biti u sastavu za prvi meč u novoj sezoni ABA lige protiv Solnoka, jer je rok za registraciju igrača 48 sati pre meča.
goofs Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jebote, ko da smo amaterska ekipa beton lige, zbog kakvih mi gluposti ispaštamo.
Milogled Bluff Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom.
kobni zelaya Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom. Jes', al' mnogo je slađe podjebavati vas kad onako jaki izgubite u Solnoku.
Recommended Posts