Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

E do kurca.

Meni je drago sto je on daleko od Partizana, ali mi nije drago iz kojih je to razloga  :dry: dakle, kako ovaj veli, nije da ga mi ne zelimo, nego ne mozemo da ga priustimo :isuse: Mukatm

Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra?

Ima. Samo da bude papira u faks masini.

Raznorani izvori tvrde da ima, čak se navode neki primeri od prethodnih godina.

Koja beda jbt, kukali smo za dva-tri pojačanja, a sada slavimo što će ova beda koju sad imamo biti na raspolaganju.

To si ti kukao, mi smo ti govorili sta se desava :P

Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra?

Sada se čeka samo da FIBA potvrdi da je crno-belima skinuta "omča oko vrata", odnosno da je spor rešen i da može da registruje nove igrače, a reč je o Grku Janisu Kulezogluu i Slovencu Edi Muriću.

U svakom slučaju, njih dvojica neće biti u sastavu za prvi meč u novoj sezoni ABA lige protiv Solnoka, jer je rok za registraciju igrača 48 sati pre meča.

:isuse:

Jebote, ko da smo amaterska ekipa beton lige, zbog kakvih mi gluposti ispaštamo.

Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom.

Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom.

Jes', al' mnogo je slađe podjebavati vas kad onako jaki izgubite u Solnoku. :fantom:

Sto jes jes

Dobijate u Szolnoku. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.