Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

Geo

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

875

• theanswer

505

• Geo

437

• goofs

370

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni je drago sto je on daleko od Partizana, ali mi nije drago iz kojih je to razloga  :dry: dakle, kako ovaj veli, nije da ga mi ne zelimo, nego ne mozemo da ga priustimo :isuse: Mukatm

Posted

Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra?

Posted

Raznorani izvori tvrde da ima, čak se navode neki primeri od prethodnih godina.

Koja beda jbt, kukali smo za dva-tri pojačanja, a sada slavimo što će ova beda koju sad imamo biti na raspolaganju.

Posted

To si ti kukao, mi smo ti govorili sta se desava :P

Posted

Izgleda da je Slabatm isplacen. Ima li vremena da se brzopotezno registruje Muric do sutra?

Sada se čeka samo da FIBA potvrdi da je crno-belima skinuta "omča oko vrata", odnosno da je spor rešen i da može da registruje nove igrače, a reč je o Grku Janisu Kulezogluu i Slovencu Edi Muriću.

U svakom slučaju, njih dvojica neće biti u sastavu za prvi meč u novoj sezoni ABA lige protiv Solnoka, jer je rok za registraciju igrača 48 sati pre meča.

Posted

Jebote, ko da smo amaterska ekipa beton lige, zbog kakvih mi gluposti ispaštamo.

Posted

Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom.

Posted

Opet, nije da smo racunali na bodove u Solnoku i nije da bismo na tom tradicionalno neugodnom gostovanju imali sanse i sa mnogo jacim timom.

Jes', al' mnogo je slađe podjebavati vas kad onako jaki izgubite u Solnoku. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...