kralj Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) Glisic ima 16 godina, Vanja 17. Pricate o rotaciji golobrade dece i istovremeno o opustenom napadu na plasman u EL. Hoću samo da kažem da ćete na 2 i 3 imati najmanje problema sve i da Pavlović ode. edit: Sa 17 godina može da se igra seniorska košarka. Igrao ju je i Milutinov u EL. Edited September 16, 2014 by kralj
Jose Raul Capablanca Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Hoću samo da kažem da ćete na 2 i 3 imati najmanje problema sve i da Pavlović ode. edit: Sa 17 godina može da se igra seniorska košarka. Igrao ju je i Milutinov u EL. Pa ovo može da ima smisla jedino ako gledaš isključivo kvantitet. Niđe veze.
kralj Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Naravno da gledam i kvantitet. Popunjenost pozicija mora da se gleda kada se prave planovi za prelazni rok, ali ni po kvalitetu na drugim pozicijama Partizan nema pojedinačno kvalitetnije igrače. Bolje dve četvorke da se dovedu nego da se još gomilaju igrači spolja.
Joe D Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Malog Vanju, a i Glišić će navodno biti u timu. Na 2 i 3 ste prepuni. Plej će sigurno doći, baš će Tepić da bude prvi plej. Budimo ozbiljni. glisic je cetvorka, kake on veze ima sa 2 i 3 pozicijama?
theanswer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nego,kaže Dulo da je oprostio CSKA 1,4 miliona evra. Jel da verujem njemu ili forumu? Nije da je neproveriv podatak u CSKA.
EmptyClip Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 http://mondo.rs/a728157/Sport/Kosarka/Vujosevic-Ti-mentalni-razbojnici.html Vujošević je ranije tvrdio da se dug Partizana Klobučaru uvećao kada je napravljen aneks ugovora prema kojem će klub igraču dugovati 200 hiljada evra ako na vreme ne plati stari dug, što je, prema trenerovim rečima, trebalo da bude "samo pro forme". сунцети :ziga:
kralj Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Timi, mani me takvih komentara, nego ti meni napiši koje su to pozicije u timu koje su bolje popunjene od 2 i 3. Dragan, Murić i Tepić su po meni tri najbolja igrača Partizana u ovom trenutku. Na njihovim pozicijama već ste doveli Milutinovića, imate Andrića i Vanju kao prospekta (plus Aranitović ako je ostao). Koliko biste vi još igrača? Znam Joe za Glišića. Nisam ga pominjao u kontekstu pozicije, nego u prilog tome da se na Vanju neće računati jer je mlad. Mada, video sam mnoge analize koje Glišića u seniorskoj košarci i NBA vide na 3.
Lyckety Splyt Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Među nabrojanim + Dalo ima 2.5 košarkaša koji treba da pokriju 3 pozicije.
Jozef K. Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Tepić, Dalo, Milosavljević, Milutinović, Murić + ti klinci. Ako bi ostao Pavlović puna kapa od 1-3.
goofs Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Tepić, Dalo, Milosavljević, Milutinović, Murić + ti klinci. Ako bi ostao Pavlović puna kapa od 1-3. Tačno 2 i po.
kralj Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pa dobro, imate i na centru još oko 0.60, tako da vam vali još samo devet igrača.
Geo Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 (edited) Tepić, Dalo, Milosavljević, Milutinović, Murić + ti klinci. Ako bi ostao Pavlović puna kapa od 1-3.Ma prepuna , pozicija jedan prosto prsti od sigurnih poena i asistencija u rukama ... trebalo bi to malo splasnuti , cisto da takmicenja budu neizvesnija ... Edited September 16, 2014 by Geo
Kreator Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Oni sami veruju, valjda da bi im uspeh bio drazi. kukali su i kad su imali najbolji tim kako je tesko, sto ne bi i sada kada (mozda) vise nisu najbolji. vi nama ništa ne verujete :(
Recommended Posts