Geo Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 @Ljakse Sta stvarno pokusavas da dokazes, ne kapiram ... ?
goofs Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 nego, u kolko marke da ce ovaj da igra koliko i ona portugalska senzacija onomad? Koja senzacija onomad? Kad je bilo to onomad?
cvrlle Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) od koje ce moci da kupi 3 majina indeksa dnevno i iznajmi dvosoban stan na mirijevu bez centralnog grejanja. nego, u kolko marke da ce ovaj da igra koliko i ona portugalska senzacija onomad? ili onaj mladi ruja sto je bio u nas pre ne znam koliko godina unazad @goofs http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=000461 Edited September 3, 2014 by cvrlle
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 @Ljakse Sta stvarno pokusavas da dokazes, ne kapiram ... ? Ne pokušavam ništa, pitam čuvare vatre ko zapravo lupeta u celoj priči, trener i neiskusni predsednik sa jedne ili oni što najavljuju Muriće, Mačvane i sl sa druge strane.
Timmy Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Negde procitah da je Zo izjavio da je sve dogovoreno sa Edom. Jebote, kakav nacin da saznamo za pojacanje.
Geo Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Pa niko ne lupeta , para se stvarno nema za ozbiljna imena (proverene igrace) ...
goofs Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ili onaj mladi ruja sto je bio u nas pre ne znam koliko godina unazad @goofs http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=000461 Prvi put cujem za ovoga je l on igrao kod nas?
Lyckety Splyt Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pa nisi ništa rekao, samo potprckuješ i postavljaš tupava islednička "šta ćeš ti na ovom topiku™" pitanja. Gukni slobodno, je l ima ili nema para, pošto vidim da si mega upućen? Ako nema, znači da je sa Milutinovićem i Grkom zaključan prelazni rok, je l tako? Ovako, na vest da je potpisan neki no name Grk sa probe, upada Moća sa pričom "šta je bilo, a priča se kako nema para", na šta smo ja i JRC odgovorili kako potpisivanje poluamatera baš i nije dokaz imanja para, na šta upadate ti i kralj sa doskočicama o "lakovernoj polovini", "internet anonimusima" i sličnim forama koje imaju za poentu, jebemligašta? Da pokažu da smo nekakva bot armija koja bespogovorno veruje Vujoševiću? Mani me i tih fora sa "mega upućenošću". Upućen sam koliko i ostali koji čitaju novine i net, a iz toga je lako zaključiti da postoje ozbiljni finansijski problemi uprkos tome što se zaradilo solidno od prodaje Bogdanovića i Lovernja.
cvrlle Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 pa bio je kod vas sad vec ima 5-6 godina ali se izgleda nije najbolje pokazao bio je i jedan ceh/slovak posle veselog ali se i on nije naigrao
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ljakse, naporan si onoliko... odmori malo. Svakako, ostaviću tebi da u svakom drugom postu potpisuješ FB peticije za teranje Svinje i zlog fizioterapeuta iz kluba, to će obogatiti raspravu na topiku. Ovako, na vest da je potpisan neki no name Grk sa probe, upada Moća sa pričom "šta je bilo, a priča se kako nema para", na šta smo ja i JRC odgovorili kako potpisivanje poluamatera baš i nije dokaz imanja para, na šta upadate ti i kralj sa doskočicama o "lakovernoj polovini", "internet anonimusima" i sličnim forama koje imaju za poentu, jebemligašta? Da pokažu da smo nekakva bot armija koja bespogovorno veruje Vujoševiću? Mani me i tih fora sa "mega upućenošću". Upućen sam koliko i ostali koji čitaju novine i net, a iz toga je lako zaključiti da postoje ozbiljni finansijski problemi uprkos tome što se zaradilo solidno od prodaje Bogdanovića i Lovernja. Vidiš, ja recimo nisam konkretno reagovao na priču o jeftinom Grku, nego na sve ove generalne najave koje idu ovih dana, a tiču se par ozbiljnih i poluozbiljnih igrača koji se ne potpisuju ako si u ozbiljnim finansijskim problemima. Zato i ne kapiram čemu odmah skakanje.
Dankan Ajdaho Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pa niko ne lupeta , para se stvarno nema za ozbiljna imena (proverene igrace) ... Pa Murić baš i nije anonimus, a Mačvan pogotovu (ako nije luptanje...)
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ma nije lupetanje, eno ga trci da potpise ugovor, javio hulku insajder sa nekog foruma.
Geo Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Pa Murić baš i nije anonimus, a Mačvan pogotovu (ako nije luptanje...) Ajde da se drzimo cinjenica ... Danas je 03.09.2014 i do sada su dovedeni raspali Andrija Milutinovic i neki Grk kome jos uvek niko nije zapamtio ime ...
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Meni se čini da sam za Mačvana pročitao na ovom topiku.
Recommended Posts