Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

@Ljakse

Sta stvarno pokusavas da dokazes, ne kapiram ... ?

nego, u kolko marke da ce ovaj da igra koliko i ona portugalska senzacija onomad?

Koja senzacija onomad? Kad je bilo to onomad?

od koje ce moci da kupi 3 majina indeksa dnevno i iznajmi dvosoban stan na mirijevu bez centralnog grejanja.

nego, u kolko marke da ce ovaj da igra koliko i ona portugalska senzacija onomad?

ili onaj mladi ruja sto je bio u nas pre ne znam koliko godina unazad

@goofs 

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=000461

Edited by cvrlle

@Ljakse

Sta stvarno pokusavas da dokazes, ne kapiram ... ?

Ne pokušavam ništa, pitam čuvare vatre ko zapravo lupeta u celoj priči, trener i neiskusni predsednik sa jedne ili oni što najavljuju Muriće, Mačvane i sl sa druge strane.

Negde procitah da je Zo izjavio da je sve dogovoreno sa Edom.

Jebote, kakav nacin da saznamo za pojacanje.

• Author

Pa niko ne lupeta , para se stvarno nema  za ozbiljna imena (proverene igrace) ... 

Ljakse, naporan si onoliko... odmori malo.

Pa nisi ništa rekao, samo potprckuješ i postavljaš tupava islednička "šta ćeš ti na ovom topiku™" pitanja. Gukni slobodno, je l ima ili nema para, pošto vidim da si mega upućen? Ako nema, znači da je sa Milutinovićem i Grkom zaključan prelazni rok, je l tako?

Ovako, na vest da je potpisan neki no name Grk sa probe, upada Moća sa pričom "šta je bilo, a priča se kako nema para", na šta smo ja i JRC odgovorili kako potpisivanje poluamatera baš i nije dokaz imanja para, na šta upadate ti i kralj sa doskočicama o "lakovernoj polovini", "internet anonimusima" i sličnim forama koje imaju za poentu, jebemligašta? Da pokažu da smo nekakva bot armija koja bespogovorno veruje Vujoševiću?

Mani me i tih fora sa "mega upućenošću". Upućen sam koliko i ostali koji čitaju novine i net, a iz toga je lako zaključiti da postoje ozbiljni finansijski problemi uprkos tome što se zaradilo solidno od prodaje Bogdanovića i Lovernja.

pa bio je kod vas sad vec ima 5-6 godina ali se izgleda nije najbolje pokazao

bio je i jedan ceh/slovak posle veselog ali se i on nije naigrao

Ljakse, naporan si onoliko... odmori malo.

Svakako, ostaviću tebi da u svakom drugom postu potpisuješ FB peticije za teranje Svinje i zlog fizioterapeuta iz kluba, to će obogatiti raspravu na topiku.

Ovako, na vest da je potpisan neki no name Grk sa probe, upada Moća sa pričom "šta je bilo, a priča se kako nema para", na šta smo ja i JRC odgovorili kako potpisivanje poluamatera baš i nije dokaz imanja para, na šta upadate ti i kralj sa doskočicama o "lakovernoj polovini", "internet anonimusima" i sličnim forama koje imaju za poentu, jebemligašta? Da pokažu da smo nekakva bot armija koja bespogovorno veruje Vujoševiću?

Mani me i tih fora sa "mega upućenošću". Upućen sam koliko i ostali koji čitaju novine i net, a iz toga je lako zaključiti da postoje ozbiljni finansijski problemi uprkos tome što se zaradilo solidno od prodaje Bogdanovića i Lovernja.

Vidiš, ja recimo nisam konkretno reagovao na priču o jeftinom Grku, nego na sve ove generalne najave koje idu ovih dana, a tiču se par ozbiljnih i poluozbiljnih igrača koji se ne potpisuju ako si u ozbiljnim finansijskim problemima. Zato i ne kapiram čemu odmah skakanje.

Pa niko ne lupeta , para se stvarno nema  za ozbiljna imena (proverene igrace) ... 

Pa Murić baš i nije anonimus, a Mačvan pogotovu (ako nije luptanje...)

ma nije lupetanje, eno ga trci da potpise ugovor, javio hulku insajder sa nekog foruma.

• Author

Pa Murić baš i nije anonimus, a Mačvan pogotovu (ako nije luptanje...)

Ajde da se drzimo cinjenica ... Danas je 03.09.2014 i do sada su dovedeni raspali Andrija Milutinovic i neki Grk kome jos uvek niko nije zapamtio ime ...

Meni se čini da sam za Mačvana pročitao na ovom topiku.

Guest
This topic is now closed to further replies.