ljakse Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 pustite nas malo da se igramo, posle kad se vrati SPS opet ćete vi
yolo Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 meni javili da engleska ambasada priprema ruzica da preuzme vlast, naebali smo braco cigAni
Geo Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 pustite nas malo da se igramo, posle kad se vrati SPS opet ćete vi +1
Papovac Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 meni javili da engleska ambasada priprema ruzica da preuzme vlast, naebali smo braco cigAni pomozi bože
Кристофер Лумумбо Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 najbolji scenario - ostaju tepic, muric, marinkovic, andric i milutinov. cak i ako svi ostanu vi bukvalno nemate igraca koga mozete da dovedete iz srbije. ukoliko se sledece sezone plasirate na f4 aba lige to ce biti ogroman uspeh. cak i da ste u boljoj finansijskoj situacji ponovo bi bilo tesko da napravite tim koji je konkurentan. danilovic je sto puta pricao da nema problema da ide u totalni rebilding, ali to sada nije opcija posto nema domacih igraca. bice jebeno.
Giggsy Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Jeste, sa druge strane sve vrca od talenata po ostalim klubovima. Koliko god kljakavi bili, na F4 cemo otici sigurno Edited May 11, 2015 by Giggsy
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 ne bi se kladio na to. dovoljno je da olimpija pogodi sa pojacanjima ili da cibona ojaca i eto partizana van F4. cak i da ode na F4 razlika u kvalitetu ce biti jos veca. to nije najveci problem, veci je problem sto ne mogu da racunaju na igrace koji bi za 2-3 godine mogli da se bore za evroligu, ne posotje takvi.
Timmy Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ma da, sad jos i Olimpije da se plašimo... Dajte neku reč o tekmi u subotu, videh izveštaj, al ne verujem medijima (često se ovakve tekme ni ne pogledaju, samo prepisuju). Bio Pekmen,jel pozdravljen kako dolikuje? :) Koliko ljudi je bilo?
theanswer Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ako Čović ne obezbedi Sandru FMP ne vidim da Milutinov prelazi
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ma da, sad jos i Olimpije da se plašimo... ajde procitaj post jos jednom pa pokusaj da ukapiras poentu.
pbg12345 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 sta je sa pavlovicem? jel on jos u partizanu? ili je povredjen?
MangupIzCivilstva Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 ajde procitaj post jos jednom pa pokusaj da ukapiras poentu. Poenta ti je na klimavim nogama. Cijela liga ima 2 i pol organizovana kluba. Svi ostali su na rubu bankrota i sa upitnim sastavima i sad bi Partizanu bio ogroman uspjeh da se plasira u prva 4 tima u toj konkurenciji???
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Poenta ti je na klimavim nogama. Cijela liga ima 2 i pol organizovana kluba. Svi ostali su na rubu bankrota i sa upitnim sastavima i sad bi Partizanu bio ogroman uspjeh da se plasira u prva 4 tima u toj konkurenciji??? ok, preterea sam kada sam rekao da bi to bio ogroman uspeh, ali to uopste nije bila poenta, niti je ona na klimavim nogama. bazen se isusio, cokio pokupio ono malo sto je ostalo. partizan jednostavno nema izlaz iz ove situacije.
Recommended Posts