kralj Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 U zbunjenoj sam polovini Srbije. Ima li para ili nema?
Lyckety Splyt Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 U zbunjenoj sam polovini Srbije. Ima li para ili nema? Ne, ozbiljno, ti si pogledao dosadašnje poteze Partizana tokom leta i zaključio da ima para. Onako, stvarno?
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ovog grka bi verovatno ja mogao da finansiram, cenim da ce da igra za stan i hranu.
cvrlle Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 mozda mu je tata neki brodovlasnik pa ce mali morati da placa clanarinu
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 El Murić dolazi za garsonjeru i fornet dnevno ili za hacijendu i Majin indeks?
goofs Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ovog grka bi verovatno ja mogao da finansiram, cenim da ce da igra za stan i hranu. I to polupansion hranu
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ne, on igra za lovu. Lovu ili stipendiju? Pošto Lyckety i Duje kažu da ima samo ovog drugog.
Joe D Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 od koje ce moci da kupi 3 majina indeksa dnevno i iznajmi dvosoban stan na mirijevu bez centralnog grejanja. nego, u kolko marke da ce ovaj da igra koliko i ona portugalska senzacija onomad?
Кристофер Лумумбо Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Lovu ili stipendiju? Pošto Lyckety i Duje kažu da ima samo ovog drugog. pa kada je nemanje para predstavljalo problem da se igrac dovede?
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 od koje ce moci da kupi 3 majina indeksa dnevno Preteruješ, toliko ne uzima ni Durant.
Lyckety Splyt Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Lovu ili stipendiju? Pošto Lyckety i Duje kažu da ima samo ovog drugog. Jeste, to sam rekao. Jbt, kakva jadnost...A i ja sam glup što se upuštam u ovakva sranja sa ekspertima. Uživajte
Joe D Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Preteruješ, toliko ne uzima ni Durant. zato i ne dize nista iz bendza, za razliku od pojedinih (pokojnih?) clanova foruma kojima je to laki dorucak
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Jeste, to sam rekao. Jbt, kakva jadnost...A i ja sam glup što se upuštam u ovakva sranja sa ekspertima. Uživajte Pa nisi ništa rekao, samo potprckuješ i postavljaš tupava islednička "šta ćeš ti na ovom topiku™" pitanja. Gukni slobodno, je l ima ili nema para, pošto vidim da si mega upućen? Ako nema, znači da je sa Milutinovićem i Grkom zaključan prelazni rok, je l tako?
Recommended Posts