ljakse Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 ko je najveci dziber od seljacina trenera mladje generacije? ne mora obrazlozenje, verujem na rec. nije tvoje da pričam o tome. izvini :(
Timmy Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ne znam da li je neko pomenuo (preleteh samo poslednje strane) Bogdan ponovo zvezda u usponu. Malo mi iznenadjenje sto dve godine to dobija, al dobro, verovatno su racunali da je napravio iskorak u vecem klubu, otisli na F4 i slicno..
pbg12345 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 sitnicaris, nema veze, nek dobije istu nagradu i sledece sezone po treci put :) mada su nagradu mogli dati i njegovom saigracu iz ceske. ako je neko ove sezone napravio iskorak u odnosu na dosadasnju karijeru to je on
theanswer Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 I Mirotić je dobio dve godine zaredom. Treneri biraju, ko će ga znati kojim kriterijumom se vode.
Joe D Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 sitnicaris, nema veze, nek dobije istu nagradu i sledece sezone po treci put :) mada su nagradu mogli dati i njegovom saigracu iz ceske. ako je neko ove sezone napravio iskorak u odnosu na dosadasnju karijeru to je on prestareo je on odavno za tu nagradu.
pbg12345 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 ma znam, zajebavam se malo, al nije on nesto ni stariji od bogdana. godinu il dve? zaboravih dal je 90 il 91
Ryan Franco Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Par misli o Vujoševiću. Dugo ne pratim njegove javne nastupe i dosta sam se iznenadio kada sam video ovu konferenciju gde pominje Todorića. Meni je zaista žao čoveka. Nikad nisam mislio da je u pitnaju neka bolest i tako to ali sada mi deluje dosta sjebano i mentalno, a ne samo fizički. Način na koji objašnjava novinaru i ubeđjuje ga u svoju teoriju je dosta tužan. Mislim da je za njega bolje da se skloni. Partizan da održi neki veličanstven oproštaj, da ode kao pobednik i to je to. Inače, od 2009. ga smatram velikim trenerom. Do tada mi je bio solidan, a period u kom je vodio reprezentaciju mi je bio baš slab. Ali ta košarka koju je Partizan igrao u fajnal for sezoni, ona ludačka serija koja je počela u zadnjem trenutku grupne faze i taktičko nadmudrivanje sa Barselonom - neka je i trenutni bljlesak ali jebiga, stiglo se do f4 što će se pamtiti. Kao i cela desetogodišnja dominacija što će se pamtiti. Sutra kad bi podneo ostavku ostao bi heroj većini navijača Partizana. I ako gledamo samo sportski deo priče to će biti zasluženo.
bradilko Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Trebao je dobiti blazich ili kalinic.a gomeljskog ra.saljenje.hezonja da ga nije maltretirao idiot od trenera
bradilko Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 +1ee da vam je bio bajicara,sad bi isli na f4 . A reba bi bio nada evrolige
pbg12345 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 ma nema teorije da bajic uzme klub koji ne igra nba evroligu
Recommended Posts