Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

To pricas iz licnog iskustva?

• Replies 8.9k
  • Views 753.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Timmy, rano si poceo sa secanjima, polako, imacete nadam se nekoliko godina za takve stvari  :wub:

imas neke informacije da Vucic dobija naredne izbore?

@ Timmy -  Normalno da je iz licnog izkustva zato znam da si pozurio  <_<

@ Mercuzzio - Nije bitno, u Srbiji se sada vec bolje zivi, inace mogu da cekam jos jednom 10 i kusur godina, nekako je bas zbog toga jos sladje, hahaha, preporucuje da probate to iskustvo :thumbsup:

Navijači Beogradskog Partizana,

slavnog tima svima znana večno slavom obasjana!!!

Nema više šta da se čeka,košarkaškom klubu smo ostali samo MI i moramo mu pomoći-ODMAH I SADA !!!

Dug košarkaškog kluba je 4 miliona evra i mi u narednih mesec-dva moramo skupiti te pare,izmiriti sve dugove,dovesti ih na nulu a klub preko leta nek obezbedi sponzore,napravi budžet i sa šampionskim ambicijama uđe u sledeću sezonu.

Ako mislite da je 4 miliona evra puno novca koji moramo da skupimo za naš Partizan znajte da bi skupili i 40 miliona evra da treba.

Svako ali baš SVAKO od nas mora da učestvuje u ovoj akciji:

studenti,radnici,političari,službenici,penzioneri,vojnici svi navijači Partizana bez obzira gde se nalazili.

Pa NE MOŽE i NEĆE Partizan da propadne dok smo MI živi.

Ima nas Čvorovića u Srbiji,RS,Crnoj Gori,Makedoniji,na Balkanu,Evropi i celom svetu!!!

Neću da idem ovo leto na more dajem 500 evra za kk Partizan,prodaću auto i daću ga za kk Partizan,pozajmiću 200 evra i daću ih mom Partizanu,izvadiću pare iz šteka i daću 1.000 evra mom Partizanu!!!

Primer će dati velikim donacijama i bivši košarkaši i treneri koji su napravili velike karijere u Evropi i NBA zahvaljujući svemu što su naučili u Partizanu.

Nek naš glas stigne do svake kuće u celom svetu gde kuca i jedno crno-belo srce.

Od svih vas koji čitate ovo očekujemo da BEZ IZUZETKA postavite ovaj proglas kod sebe na zid,da ga štampate i odnesete svakom Partizanovcu kog poznajete da se svi uključe u akciju!!!

Pozivamo udruženje GROBARI ZA NAS da preuzmu organizaciju ove akcije i da jasno i precizno objave datum početka i završetka akcije kao i žiro-račun na koji ćemo uplaćivati novac !!!

Ovde za defetiste,kukavice i malodušne nema mesta,ovo je vreme hrabrih koji hoće da pobede za naš Partizan da mu vrate ljubavlju za svu radost koju nam je pružio!!!

Medijska priprema počinje od danas i u njom ćemo učestvovati svi mi zajedno,svaki čovek nam je bitan,svako od vas koji čita ovo.

Dobro osmišljenja marketinški podržana akcija nek traje zvanično mesec dana i u njoj u svim mogućim medijima nek se poziva da se donacijama pomogne našem Partizanu a svako veče nek se objavi presek stanja tj. koliko je para skupljeno.

I što je najvažnije podržimo svi našeg Duleta Vujoševića velikog i iskrenog borca za naš Partizan,dok je našeg Duleta biće i Partizana!!!

Pozivamo fudbalski klub da po uspešnom okončanju naše akcije pomogne vaterpolo,rukometni,ragbi i odbojkaški klub našeg sprotskog društva.

Kad nikog nema,kada grmi seva Vojska na Jugu stoji i peva!

Znaci mogli bi neki od vas da se odreknu odlaska na more ove godine.

:frust:

Bolje bi bilo da FKP pozove navijace da dodju na sledecu utakmicu da podrze fudbalere, a sav prihod od ulaznica da ide za KKP.

Ovako ce biti par hiljada navijaca, a mogli bi da napune stadion i da svima bude bolje.

procitah negde da ce Kimi biti blagajnik :isuse:

malo sam zabagovao kod ove rečenice

slavnog tima svima znana večno slavom obasjana!!!

i nikako da skontam da li je slava svima znana i obasjana ili je partizan svima znan ili nešto treće.

prodaću auto daću partizanu :lolol:

procitah negde da ce Kimi biti blagajnik :isuse:

što i nije tako loše. investira prvih 100K u svoj posao i završi nekoliko kilograma, onda se pokrene akcija "kupi gudru od grobara svog", tu se skupi milionče, ponovo se uloži u posao i čas posla smo™ na 4 miliona.

Partizan je svima znan i vecnom slavom obasjan, a zabunu unosi taj hrvatski oblik za genitiv, sto samo potvrdjuje da smo ustaski klub  -_-

• Author

Neka im fk ustupi Andriju Zivkovica i resili su sve probleme  ...

Partizan je svima znan i vecnom slavom obasjan, a zabunu unosi taj hrvatski oblik za genitiv, sto samo potvrdjuje da smo ustaski klub -_-

glavomile, koliko ces para ti da im das? ja ce izdvojim 200 000 evra, ma makar morao posle celo leto da se krpim.

jebiga, u ovom momentu nemam vise od 70 k.

ajmi pozajmi 20 da zaokruzim na 90.

Ja sparam za novo auto, ne mogu da izdvojim vise od 3 dolara i 75 centa

pitaj ralema da ti zajmi 29996 i 25 centi, da zaokruzis makar na 30k

treba i dulu novo auto. napo ga trajvan  :cry:

30 000 se i ne isplati uplacivati, neces valjda zbog toga da se cimas do banke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout