Milogled Bluff Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Mi smo pokazali i na terenu i van terena, a i na forumu kako se pobjeđuje. Gospodski i bez mrlje! Pa dobro sad, vredjanje protivnickog igraca, pa makar se on poneo vrlo nekorektno, kao Macvan, nije bas gospodski.
Timmy Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Koga lažeš Midle? Zar misliš da se već zaboravilo gospodsko ponašanje vaših navijača, kao i pojedinih igrača? Ponovite sad to 300 puta i eto istine. A šta je to vamA, 15 vas po 20 puta i postadoste gospoda.
Nebojsa Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 middle se ocigledno zeza, dosadno mu, trazi nekog da se upeca da premerava patke...
Milogled Bluff Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ma sve je to normalno, i sore loserstvo i sabanisanje pojedinih igraca, svega toga je uvek bilo i bice u svim klubovima. Dobro, osim Pavlovicevog primera, takva jadnost se ipak retko vidja. Ali mi je smesno pridavanje neke moralne dimenzije Zvezdinoj pobedi i predstavljanje iste kao pobede dobra nad zlom, sporta nad antisportom i sta sve ne. Pobedili su jer su bolji i to je cela mudrost, a ne zato sto su oni neke moralne gromade a mi bednici.
MayDay Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ajde, samo se vi time bavite. Nego gde ćemo mi da nađemo trenera rođenog sedamdesetih godina dvadesetog veka, da je harizmatičan i da se uklapa sa Duletom, koga ćemo da ipak zadržimo u klubu? Sale Đorđević ako napravi haos kome se najviše nadam sada u Francuskoj ide u neki top 8 tim. A i on je mator. I ne slaže se sa Dulencetom. :D Jako je veliki problem naći mlađeg sredovečnog trenera koji će da pravi spektakl.
pbg12345 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ali mi je smesno pridavanje neke moralne dimenzije Zvezdinoj pobedi i predstavljanje iste kao pobede dobra nad zlom, sporta nad antisportom i sta sve ne. Pobedili su jer su bolji i to je cela mudrost, a ne zato sto su oni neke moralne gromade a mi bednici.naravno. a jel se secas kad je bilo obrnuto. kad nam je ovde servirano kako su upravo pobede partizana to o cemu pises
Milogled Bluff Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 naravno. a jel se secas kad je bilo obrnuto. kad nam je ovde servirano kako su upravo pobede partizana to o cemu pises Ne znam ko je to servirao, ja svakako nisam.
darkonet Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 (edited) zar ne rece Dule na konferenciji da ce i ovo zlo proci i da ce se ovo jednom sve lane zvati...zla zvezda koja unistava siroti partizan...jbg bili ste vi, sad smo malo mi, posle cete opet vi...to je to, svi smo tu Edited April 23, 2015 by darkonet
Milogled Bluff Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 A, OK. Nisam znao da je Dule korisnik ovog foruma.
pbg12345 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 (edited) Ne znam ko je to servirao, ja svakako nisam.secam se ja ko jeste. al nebitno. kretenski je svakako, u pravu si moja poenta nije bila tako ste i vi nas neka vam sad, nego znam iz mog ugla koliko je jadno kad krenu takve price Edited April 23, 2015 by pbg12345
darkonet Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 znam Timmy da ga ne volis i da bi mu najradije video ledja ali jbg...
Milogled Bluff Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Bili su nervozniji jer su svesni da su losiji i da se manje pitaju od protivnika.
Recommended Posts