Timmy Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Bilo, ponovilo se... https://www.youtube.com/watch?v=tpPWinIrW7M Edited April 16, 2015 by Timmy
Kreator Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ma kakav andric.on isto dokazuje promasenost investicije kao i salic, bezbradica, dalo..
keitel Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ma kakav andric.on isto dokazuje promasenost investicije kao i salic, bezbradica, dalo.. Najbolje da je neko zaista u njih nešto i investirao, osim možda provedenog vremena na treningu. Đoko, koliko čujem, ne može da napravi razliku ni u bih ligi.
Kreator Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Najbolje da je neko zaista u njih nešto i investirao, osim možda provedenog vremena na treningu. Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima. Trebali su nam mitrovici i tejici a ne andrici, salici i razne bezbradice. Edited April 16, 2015 by BlackGeorge
J.R. Cash Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima. Jesi li svestan u kakvom stanju je bio klub izmedju dve sezone? Kakav skauting, kakva selekcija, dovodjen je svako ko je hteo da igra za kiflu i jogurt.
Kreator Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Naravno da sam svestan. Medjutim ne mogu da verujem da nije bilo makar jos poneki "marinkovic" u mladjim selekcijama da popune mesta, umesto bezbradice i salici... Edited April 16, 2015 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima. Trebali su nam mitrovici i tejici a ne andrici, salici i razne bezbradice. Nije u redu stavljati salica i no bearda u isti kos sa Andricem. Andric je pokazao da moze biti koristan igrac, ova dvojica nisu.
Kreator Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Menjam bezbradicu,andrica,aranitovica,salica i daloa za tejica i mitrovica - odmah! :) Komsije, odgledao sam jedno 15-tak vasih utakmica u evropi i rado bih video ovaj dvojac kod nas + dangubica ( ne znam da li se i on racuna,posto nije iz vase skole i nije toliko mlad). Za ljubitelje andrica samo da kazem da igra odbranu na nivou jednog akojona, ali kada treba stisnuti muda i davati koseve onda ga nigde nema, za razliku od mrsavog beskorisnog amerikanca. Uostalom pogledajte njihove indekse korisnosti iz sinocnjeg meca... Edited April 16, 2015 by BlackGeorge
Nebojsa Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 "ne,ne, ne - necemo tako da se menjamo" ;-) niko da prokomentarise 3-4 akcije za akojona juce i par pnr-ova s macvanom. jos uvek to izgleda ne(bas)uigrano, al' prosto dodje coveku zao sto ovaj mali nije dosao barem par nedelja ranije. bili bi mnoogo opasniji u napadu cini se. s druge strane, s akojonom u igri igramo odbranu s covekom manje.
ljakse Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 + dangubica ( ne znam da li se i on racuna,posto nije iz vase skole i nije toliko mlad). Mitrović i Dangubić su isto godište
Geo Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Milutinovica ne planira ni da uvodi u ovoj seriji ?
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 akajona ne da dirate. video ga malopre na semaforu u beogradskoj, stali jedan do drugoga. ja njemu palac gore, on meni tri prsta.
bradilko Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 akajona ne da dirate. video ga malopre na semaforu u beogradskoj, stali jedan do drugoga. ja njemu palac gore, on meni tri prsta. to je preporuka americkog stejt dipartmenta za srbiju
Recommended Posts