Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma kakav andric.on isto dokazuje promasenost investicije kao i salic, bezbradica, dalo..

Ma kakav andric.on isto dokazuje promasenost investicije kao i salic, bezbradica, dalo..

Najbolje da je neko zaista u njih nešto i investirao, osim možda provedenog vremena na treningu.

Đoko, koliko čujem, ne može da napravi razliku ni u bih ligi.

Al' zato moze na Freestyleru lagano

Najbolje da je neko zaista u njih nešto i investirao, osim možda provedenog vremena na treningu.

Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima. Trebali su nam mitrovici i tejici a ne andrici, salici i razne bezbradice.

Edited by BlackGeorge

Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima.

Jesi li svestan u kakvom stanju je bio klub izmedju dve sezone? Kakav skauting, kakva selekcija, dovodjen je svako ko je hteo da igra za kiflu i jogurt.

Naravno da sam svestan. Medjutim ne mogu da verujem da nije bilo makar jos poneki "marinkovic" u mladjim selekcijama da popune mesta, umesto bezbradice i salici...

Edited by BlackGeorge

Pa na potroseno vreme sam i mislio. I ono je skupa investicija. I ne samo vreme, nego i mesta u timu.Skauting je morao neuporedivo bolje da se odradi pre pocetka sezone. Ta 3-4 mesta su mogla da se popune nekim pravim kosarkasima a ne ovim turistima. Trebali su nam mitrovici i tejici a ne andrici, salici i razne bezbradice.

Nije u redu stavljati salica i no bearda u isti kos sa Andricem. Andric je pokazao da moze biti koristan igrac, ova dvojica nisu.

Menjam bezbradicu,andrica,aranitovica,salica i daloa za tejica i mitrovica - odmah! :)

Komsije, odgledao sam jedno 15-tak vasih utakmica u evropi i rado bih video ovaj dvojac kod nas + dangubica ( ne znam da li se i on racuna,posto nije iz vase skole i nije toliko mlad).

Za ljubitelje andrica samo da kazem da igra odbranu na nivou jednog akojona, ali kada treba stisnuti muda i davati koseve onda ga nigde nema, za razliku od mrsavog beskorisnog amerikanca. Uostalom pogledajte njihove indekse korisnosti iz sinocnjeg meca...

Edited by BlackGeorge

"ne,ne, ne - necemo tako da se menjamo" ;-)

niko da prokomentarise 3-4 akcije za akojona juce i par pnr-ova s macvanom. jos uvek to izgleda ne(bas)uigrano, al' prosto dodje coveku zao sto ovaj mali nije dosao barem par nedelja ranije. bili bi mnoogo opasniji u napadu cini se.

s druge strane, s akojonom u igri igramo odbranu s covekom manje.

+ dangubica ( ne znam da li se i on racuna,posto nije iz vase skole i nije toliko mlad).

Mitrović i Dangubić su isto godište

• Author

Milutinovica ne planira ni da uvodi u ovoj seriji ?

akajona ne da dirate. video ga malopre na semaforu u beogradskoj, stali jedan do drugoga. ja njemu palac gore, on meni tri prsta.

:s_w:

akajona ne da dirate. video ga malopre na semaforu u beogradskoj, stali jedan do drugoga. ja njemu palac gore, on meni tri prsta.

:s_w:

to je preporuka americkog stejt dipartmenta za srbiju

e jbg. sad

:(

Guest
This topic is now closed to further replies.