theanswer Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) imam prolaznost kod tepe 2/3 Edited April 5, 2015 by theanswer
Wilde Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 dobar izbor. tepara je bog - za njega i dmb-a bih bas voleo da su nasi igraci. Znaš kako, obojici na leto ističe ugovor, a Radonja voli dobre defanzivce...
Geo Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Dobro , ali je zato dobar suter i sto je najvaznije "mec viner" ... bas ono sto vam fali ove godine
MayDay Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Ne znam kako da shvatim onaj tviter thread koji je Krle započeo sa Kešeljom i Raduljicom u vezi sa Milenkovim preporukama.
pbg12345 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Znaš kako, obojici na leto ističe ugovor, a Radonja voli dobre defanzivce... zajebavate se, ali bi nama dragan odlicno legao
Milogled Bluff Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 imam prolaznost kod tepe 2/3 +1 Zasto se niste ubili sam dobio za na poklon pre par godina (dakle, koju godinu posle osamnajste), ali jos nisam procitao
Timmy Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Da li neko zna kako da dodjem do nekog od nasih u Istanbulu? Bogdan, Zeljko, Jan... hocu da pokusam da dodjem do karata za Fener-Efes, igraju u cetvrtak EL, a dole sam, pa steta to propustiti. U klubu ladno nemaju kontakt sa njima, to sam prvo probao.. Mau, najvise se u tebe uzdam :D
MayDay Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Evo cekamo Jana da odgovori. :-) Brinem se samo sto je derbi.
katamaran Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Da li neko zna kako da dodjem do nekog od nasih u Istanbulu? Bogdan, Zeljko, Jan... hocu da pokusam da dodjem do karata za Fener-Efes, igraju u cetvrtak EL, a dole sam, pa steta to propustiti. U klubu ladno nemaju kontakt sa njima, to sam prvo probao.. Mau, najvise se u tebe uzdam :D tviter
Recommended Posts