Lezilebovich Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) kako misliš odlazak ? gde će otići ? edit : na žalost, čini mi se da njega samo bolest može da odvoji od KKP Edited July 3, 2014 by Lezilebovich
Timmi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 kako misliš odlazak ? gde će otići ? edit : na žalost, čini mi se da njega samo bolest može da odvoji od KKP pa jednom kad ode, bas zbog te tvoje druge recenice. on partizan smatra svojom prcijom.
Geo Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) Vujosevic, naravno. Moj utisak je da je Berta otisao zbog finansijskog raspada a ne zbog nebuloznih izjava debelog ... Po meni je ovde glavni krivac Danilovic sa sve svojim ekonomsko-marketinskim ekspertom Silobadom ! p.s. Naravno ne sporim da je izjava jadna Edited July 3, 2014 by Geograf
Jimmy Kowalski Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Klub vodi Dule, pa je sva krivica za ovaj raspad na njemu. Naravno, nema oporavka dok u paketu sa njim klub ne napuste PSD, kumovi i ostali..
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 coki reaguj i oprastam ruznu proslost. nego, ozbiljno, meni se cini da sledeci dujanov odlazak nece biti nimalo lijep. +1 preplacuj!
Giggsy Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Lepo je Galata nudila 200k, ali nasi su ocigledno hteli ko zna sta. Sad je otisao sam i neka je...
Joe D Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Moj utisak je da je Berta otisao zbog finansijskog raspada a ne zbog nebuloznih izjava debelog ... Po meni je ovde glavni krivac Danilovic sa sve svojim ekonomsko-marketinskim ekspertom Silobadom ! naravno da nisam mislio da je odlazak bertansa nesto sto ce vas oterati u grob, vec ponasanje i stanje uma coveka koji se za sve pita u klubu i koga niko odatle ne moze da otera. sve je podredjeno njegovoj bolesnoj sujeti i uzmidulestotu titulu, pa i sudbina kluba koja vam je prilicno u magli.
Mister No Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Vjerovatno ce uskoro blokirati klub . Sto ti je nezahvalnost Sent from my RM-978_1048 using Tapatalk
Lyckety Splyt Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Samo da se rešimo Vujoševića i odmah postajemo expansion franšiza u NBA
levi Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Samo da se rešimo Vujoševića i odmah postajemo expansion franšiza u NBA Ako vam je dobro onda ništa
keitel Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Samo da se rešimo Vujoševića i odmah postajemo expansion franšiza u NBA Ova ti je dobra. Klub je propao na ovaj ili onaj način, nema love, nema ni muzike. Čarobnjaštvo ne postoji, možemo ovako da životarimo još neko vrijeme a i ne moramo. Šteta je jedino što ne odlazimo u istoriju sa malo više stila.
Geo Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 naravno da nisam mislio da je odlazak bertansa nesto sto ce vas oterati u grob, vec ponasanje i stanje uma coveka koji se za sve pita u klubu i koga niko odatle ne moze da otera. sve je podredjeno njegovoj bolesnoj sujeti i uzmidulestotu titulu, pa i sudbina kluba koja vam je prilicno u magli Ja smatram da je Danilovic glavni covek(ne samo zvanicno) ujedno i najodgovorniji za stanje u klubu...
Kreator Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 A silobad, danilovic i vujosevic? Osim na ovom forumu ne vidim da se spominju kao GLAVNI KRIVCI za ovaj raspad? Novinari se usrali u gace pa ne smeju da ukazu na problem te samo prenose vujosevicevo spinovanje sa covicem.. Tuga..
Recommended Posts