Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

kako misliš odlazak ? gde će otići ?

edit : na žalost, čini mi se da njega samo bolest može da odvoji od KKP

Edited by Lezilebovich

Koji govnar ?

Koji ?

Vujosevic, naravno. 

kako misliš odlazak ? gde će otići ?

edit : na žalost, čini mi se da njega samo bolest može da odvoji od KKP

pa jednom kad ode, bas zbog te tvoje druge recenice. on partizan smatra svojom prcijom.

• Author

Vujosevic, naravno. 

Moj utisak je da je Berta otisao zbog finansijskog raspada a ne zbog nebuloznih izjava debelog ... Po meni je ovde glavni krivac Danilovic sa sve svojim ekonomsko-marketinskim ekspertom Silobadom !

p.s. Naravno ne sporim da je izjava jadna

Edited by Geograf

Klub vodi Dule, pa je sva krivica za ovaj raspad na njemu.

Naravno, nema oporavka dok u paketu sa njim klub ne napuste PSD, kumovi i ostali..

coki reaguj i oprastam ruznu proslost.

nego, ozbiljno, meni se cini da sledeci dujanov odlazak nece biti nimalo lijep.

+1

preplacuj!

Lepo je Galata nudila 200k, ali nasi su ocigledno hteli ko zna sta. Sad je otisao sam i neka je...

Moj utisak je da je Berta otisao zbog finansijskog raspada a ne zbog nebuloznih izjava debelog ... Po meni je ovde glavni krivac Danilovic sa sve svojim ekonomsko-marketinskim ekspertom Silobadom !

naravno da nisam mislio da je odlazak bertansa nesto sto ce vas oterati u grob, vec ponasanje i stanje uma coveka koji se za sve pita u klubu i koga niko odatle ne moze da otera. sve je podredjeno njegovoj bolesnoj sujeti i uzmidulestotu titulu, pa i sudbina kluba koja vam je prilicno u magli.

Vjerovatno ce uskoro blokirati klub

. Sto ti je nezahvalnost

Sent from my RM-978_1048 using Tapatalk

Samo da se rešimo Vujoševića i odmah postajemo expansion franšiza u NBA

Ako vam je dobro onda ništa

Ova ti je dobra.

Klub je propao na ovaj ili onaj način, nema love, nema ni muzike. Čarobnjaštvo ne postoji, možemo ovako da životarimo još neko vrijeme a i ne moramo. Šteta je jedino što ne odlazimo u istoriju sa malo više stila.

• Author

naravno da nisam mislio da je odlazak bertansa nesto sto ce vas oterati u grob, vec ponasanje i stanje uma coveka koji se za sve pita u klubu i koga niko odatle ne moze da otera. sve je podredjeno njegovoj bolesnoj sujeti i uzmidulestotu titulu, pa i sudbina kluba koja vam je prilicno u magli

Ja smatram da je Danilovic glavni covek(ne samo zvanicno)  ujedno i najodgovorniji za stanje u klubu...

A silobad, danilovic i vujosevic? Osim na ovom forumu ne vidim da se spominju kao GLAVNI KRIVCI za ovaj raspad? Novinari se usrali u gace pa ne smeju da ukazu na problem te samo prenose vujosevicevo spinovanje sa covicem..

Tuga..

Izgleda da ce Bertrans u Cedevitu...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.