Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Moramo navijati za Cedevitu jer ne moze Voli finansijski da isprati dva evroligasa...

Pa nije Voli nama sponzor?

:P

Moramo navijati za Cedevitu jer ne moze Voli finansijski da isprati dva evroligasa...

Voli nije sponzor Zvezde! :mad: 

Covicu, ti si?

Covicu, ti si?

mislim da je smilair svojevremeno odagnao sumnje da se radi o sponzoru, a u stvari se radilo samo o firmi koja je garantovala nekoliko miliona eura iz čiste filantropije, što je danas više nego uobičajena pojava u poslovnom svetu...

mislim da je smilair svojevremeno odagnao sumnje da se radi o sponzoru, a u stvari se radilo samo o firmi koja je garantovala nekoliko miliona eura iz čiste filantropije, što je danas više nego uobičajena pojava u poslovnom svetu...

Naravno... zato im je i slogan firme "voli vas Voli!"

To je tacno, ovo je jedini nacin da zaobidjemo rat za sponzore, spaljivanje kartica i ostalo sto smo gledali ove godine. Jedan odavde u EL i zdravo cao.

ako se partizan plasira u evroligu, zvezda ce opet biti finansijski jaca dogodine. ne postoji ta "moze biti samo jedan" borba za novac i moc u nasoj kosarci van vujosevicevih uobrazilja.

jel se sledece sezone "zavrsava covicev petogodisnji mandat" ? 

ako se partizan plasira u evroligu, zvezda ce opet biti finansijski jaca dogodine. ne postoji ta "moze biti samo jedan" borba za novac i moc u nasoj kosarci van vujosevicevih uobrazilja.

Apsolutno, nije mi jasno da se toliko pametnih ljudi primilo na tu besmislenu pricu o tome da grad ima neke famozne pare da finansira jedan klub a nema dva. Grad niti ima niti treba da se razbacuje parama na profesionalne klubove ali nema maltene nikakve razlike u tome da li razbacuje na jedan ili dva kluba.

Ako se Partizan plasira u EL dobiće dosta vise novca od sezonskih i pojedinacnih ulaznica. Dok će Zvezda isto to imati u mnogo manjoj meri. Tako da ne znam otkud taj zaključak..

Nama EL treba zbog naše business strategije.

Znam da si bliže klubu, ali stvarno bih se iznenadio da u KKP postoji nešto što se zove strategija. U našem slučaju deluje da se to zove "spisak lepih želja". Bilo bi super da igramo EL jer će onda Vestermani i Dangubići dolaziti u KKP, ali nećemo uraditi ništa posebno da bi se taj cilj ostvario. Ako nas usere na pola sezone da dođu dva vrh igrača i da nam SNS uvali neki dinar - super, a ako ne - jebiga.

Edited by Lezilebovich

Nasi retardi nemaju ni kratkorocni plan, a kamoli neku tamo strategiju.

ovo iznad za dva vrh igraca je diskutabilno... sp je u proseku bio prilicno los celu polusezonu, znatno ispod ocekivanog od njega, posebno u odbrani po cemu je bio najprepoznatljiviji - juce je bukvalno delovao tromo na momente. nesto slicno se videlo u polufinalu kupa i prvoj tekmi protiv kkzc kada su ga blazic i kompanija pretrcavali kao matorca. stekao sam utisak da fizikalije nisu problem, tj. da moze, al' jednostavno ne deluje spreman.

macvanu, s druge strane, za sveukupni doprinos - naklon do poda  :Hail:

Polufinala se igraju u Pioniru ?

Guest
This topic is now closed to further replies.