Giggsy Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Preslikana zavrsnica kao ona protiv Cedevite. Cak i ludacka trojka na kraju... Mozda bi bilo pravo vreme da se setimo poraza protiv njih u prvom delu, onog protiv Zadra... ali neka, posle Zvezde cemo
LeBron Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dobijamo ovo 72-65. Mačvan i Dragan pokazuju kakvi su majstori; kod Budućnosti Subotić najbolji. MMW. dobijamo u polufinalu, mmw. Neka ti bude kao prvi mmw i sve ok...:)
Apollo Creed Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 jbt, koje slavlje u moraci, ko da su titulu uzeli. pa realno nikad blize nisu bili el...
radisa Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 nisu imali muda da poniste. ovo nije bio kos. +1 Suđenje je od +7 za partizan bilo očekivano za Moraču... NIjedan faul nad igračima partizana u bonusu nije sviran, a bilo ih je zilion...Nadam se da će Miro Bilan i društvo da im objasne u polufinalu... Ne gleda mi se u finalu šabanometrija, biće je dosta u BG polufinalu...
*edited by mod Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Serija 13-0 pri vodjstvu od +7 jel moguće da su se toliko odsekli?
keitel Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Nadam se da će Miro Bilan i društvo da im objasne u polufinalu +1000 Najogavnija publika u univerzumu, prema kojoj su guslari i papkari akademici.
bracad Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Samo da se razjasnimo za onaj instant replay: Sudija je gledao da li je Planinic dirao loptu ili ne. U tom slucaju ne bi bila tri nego dva poena. Inicijalna odluka (ne dosudjivanje za vucenje mrezice) se ne moze ispraviti. A da je vukao mrezicu, jeste. Da je to bio prekrsaj pravila, jeste. edit: Uopste me ne bi iznanadila cinjenica da je DV mozda i hteo da izgubi utakmicu. Ne zelim da ulazim u neke teorije zavere, ali mislim da Partizanu vise odgovara Zvezda iz milion razloga. A i lepa sansa da se obracunaju, 1-na-1 pa da vidimo ko je bolji. U svakom slucaju polufinalna serija ce umnogome da odluci ko ce sledece godine imate veci budzet. A jbg, sve se vrti oko para Edited March 22, 2015 by bracad
Timmi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Biće sve u redu. Bolje CZT nego Cedevita u ZG. da, na tom vrucem terenu u zagrebu. a partizan bi inace imao prednost domaceg terena. ja sam zelio da cedevita izgubi i bude cetvrta, cisto da bude manje sabanisanja u nasoj seriji.
Timmi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Samo da se razjasnimo za onaj instant replay: Sudija je gledao da li je Planinic dirao loptu ili ne. U tom slucaju ne bi bila tri nego dva poena. Inicijalna odluka (ne dosudjivanje za vucenje mrezice) se ne moze ispraviti. A da je vukao mrezicu, jeste. Da je to bio prekrsaj pravila, jeste. tako sam i mislio. ali su morali vidjeti da je vukao mrezicu.
theanswer Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Samo da se razjasnimo za onaj instant replay: Sudija je gledao da li je Planinic dirao loptu ili ne. U tom slucaju ne bi bila tri nego dva poena. Inicijalna odluka (ne dosudjivanje za vucenje mrezice) se ne moze ispraviti. A da je vukao mrezicu, jeste. Da je to bio prekrsaj pravila, jeste. sudija je gledao jebeni snimak i sve što se na tom snimku može videti, ja stvarno ne znam šta je njemu u glavi bilo i šta je on mislio da hoće da gleda
Recommended Posts