Geo Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Tepic-Dalo na pleju i Milutinov-Gagic na petici ... Ovo me plasi i da sanjam a kamoli da gledam uzivo cele sledece godine
goofs Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pa do sada si gledao Milutinov-Gagic-Musli na petici, kako je ovo gore? :D
Geo Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Pa do sada si gledao Milutinov-Gagic-Musli na petici, kako je ovo gore? :D Pa bas zato sto sam gledao cele sezone Nikolicin "napredak" i Gagiceve majstorije (zaboraviti finale protiv KKCZ), sada me hvata panika kada vidim ta imena na papiru kao glavna (jedina) resenja na najvaznijim mestima u timu...
Timmi Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Nahrealnije je da partizan dovede relativno jeftine koledz crnce na 1 i 4. Jos neki muric i to je to.
djuras Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Nahrealnije je da partizan dovede relativno jeftine koledz crnce na 1 i 4. Jos neki muric i to je to. cenim da se na 4 trazi neki prospekt koji moze posle 2 godine da se zavalja
Geo Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 (edited) Nahrealnije je da partizan dovede relativno jeftine koledz crnce na 1 i 4. Jos neki muric i to je to. Mislis one sto nisu prosli na draftu i na one katovane posle kampova ? Da, to je realnost po meni sto se tice amerikanaca ... a ako dodje i Muric + neko od ovih sto treniraju sa nama, da se lupamo u dupe od srece ... p.s. Plejmeker mi je najvaznija tacka i od izbora istog mnogo ce zavisiti sezona (borba za el.) Edited August 22, 2014 by Geograf
kobni zelaya Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Milenko Tepić je skroz dobar plej za vrh ABA lige, preterujete.
garmonbozia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pa, ne možeš sa Tepićem očekivati da ćeš nešto uraditi na mestu pleja, pogotovo sad kada nema Bogdana da nešto iskreira i napravi višak... On može da bude "pomoćni" plej, nikako prvi.
kobni zelaya Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Dule, a i ne znam ko je beše bio trener u Ritasu ne misle tako. ;)
Heaviside Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Tepiću su razumevanje igre i podređenost timu najveće prednosti, a najveća mana mu je realizacija. Meni je on bolji kao plej nego kao dvojka mada ima telo za dvojku, jer dečko jednostavno ne može da ubode. Prevede loptu, prepozna situaciju, posloži saigrače ako treba i otvori dobar prvi pas, možda neki pik i to je to što se njega tiče, na žalost.
Dankan Ajdaho Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Tepić je u završnici sezone strahovito popravio procente šuta.
MocaVukotic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ma nema telo što kaže neko, stalno je pogrbljen, ali jbt sećam se onih sjajnih sezona kad nismo uspevali po 10 napda zaredom da ljudski prenesemo loptu preko pola, pa je morao on. ne sećam se ko su tad bili regulare plejevi, neki materići i tako to. to su one prve njegove sezone u KKP kad smo pričali kako sam na svojim plećima nejakim nosi partizan. sa koliko godina 21, 22?
Кристофер Лумумбо Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Moco, pn nije mogao da prenese po pet napada loptu na pocetku :D posle je igrao odlicno. Ko ne voli tepica taj je peder.
Recommended Posts