Milogled Bluff Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Baš sam nešto bio u fazonu da se izbegne večnost/večitost u polufinalu, ali posle ove happy-end koreografije, kosmička bi pravda bila da Partizan u Podgorici započne niz od 4 Aba poraza. Sent from my iPhone using Tapatalk Pati
Ryan Franco Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 nekoliko forumaša, nevezano za njihovo navijačko opredeljenje je iznelo sumnju da je ovo šarada. nisam siguran koliko mi je to smisleno. iako cela stvar odaje utisak usiljene drame, koji bi bio motiv za istu?
Joe D Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 da vole u partizanu da prave dramu, vole. ali ne vidim sta je cudno u tome da su se ovi popickarali, sasvim regularna pojava.
Lezilebovich Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Harper je objasnio, sve je to standardno, cela drama je nastala zbog sirenja I preuvelicavanja usled pozitivne povratne sprege twiter-portali-twiter-novine
yolo Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Sta je jadno, jutarnji treninzi po kazni ili svadja trenera i najboljeg igraca (koji malo igra preko q u zadnje vreme)? jadno je sve ovo, ni kk partizan nije zasluzio ovo valjanje u blatu. nisam bas toliki cigan sa sipke. da je bio tim bilding pa kao ajde, ali na ovu vrstu metastaza ne mogu nikome da se radujem. tu ni hipoteticka titula nista ne pomaze, smrt je iza coska.
Psihodelija Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 usrao se gayya partizana. ali ipak u eventualnom polufinalu sa zvezdom, vrlo laganih 3-0 za crveno-bele.
Timmy Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ma kakvo pravljenje drame. Na osnovu razvoja situacije ove sezone (slabije igre i cudnog ponasanja Pavlovica i pojacanog ludila Vujosevica), uz egoe obojice, meni nije jasno kako se nisu odavno ovako popickali.
yolo Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Nisam ja to komentarisao iz perspektive popickavanja kao takvog, sto se naravno uvek desavalo, i sa manjim ludacima na celu tima.
Miralem Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 ovo stvarno jos nije vidjeno u istoriji, da se trener i igrac malo popickaju. o tempora, o mores!
pacey defender Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Veliki sportski rivali će u nedelju odigrati još jedan u nizu ključnih mečeva, ovoga puta borba je za drugu poziciju u regionalnom takmičenju. U taboru srpskog šampiona svi su svesni značaja utakmice, a šef struke Duško Vujošević ističe da je i veoma važno da se obezbedi puna regularnost. - Potrebno je izdržati pritisak, koncentraciju. Oni koji vode Ligu imaju povećanu obavezu da do kraja obezbede regularnost. Da na teren ne može niko da uđe, da su hodnici obezbeđeni, da suđenje bude sa greškama koje nemaju tendenciju, da prednost domaćeg terena ostane u buci navijača, ali i da prednost bude u buci navijača u sali u kojoj se igra i ni u čemu drugom - rekao je trener Partizana NIS na konferenciji za medije.
Blud Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Da niko ne moze da udje, al da on moze da izadje kad ga je volja
MayDay Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Moderacijo, da sam ja hipotetički na prozivku da "režiramo sudije" to dovela u vezu sa minulim radom i opštim zlim delovanjem ekscentričnog rukovodioca s druge strane grada, je l bi bio banovan kralj ili opet ja? :-)
Recommended Posts