Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Priča je da je popizdeo posle tekme sa Megom i da je jutros bio trening u 6h za sve. To je valjda izazvalo ostale probleme.. Ja odoh da spavam, nek se jebu svi!

Edited by Timmy

• Author

Pičkaranje sa Vujoševićem bi mogla da bude dobra stvar, kao i opšti revolt, ako to dovede do toga da sutra Vujošević napusti klub. 

... I veliki strateg Gasic da preuzme palicu ... Stvarno , idealan scenario za finis sezone   :isuse:

Edited by Geo

Može da se dovede novi trener u ovom trenutku. Ne moramo da se oslanjamo na Gašića.

• Author

Ako ostavimo na stranu simpatije prema debelom i fantasticno nemoguce scenarije, ostaje ipak realnost da nema boljih slobodnih(novih) trenera na trzistu ...

Ako ostavimo na stranu simpatije prema debelom i fantasticno nemoguce scenarije, ostaje ipak realnost da nema boljih slobodnih(novih) trenera na trzistu ...

hmm

eto odgovora otkud sve one lepe reci aleksandra sase upucene predragu sasi

a predrag obecao stipendije ako oteraju vujosevica 

kakav sam detektiv...

ne,ne, ne

naravno da je sve ovo zajebancija, a ovo vujosevicev kao sto rece neko tim bilding

ali ni u najludjim snovima ne bih voleo da vas preuzme djordjevic

Pickaranje sa debelim bi mogla da bude dobra stvar, posto i on mora da se mane prekomerne nonsalantnosti koju pokazuje na terenu. Al naravno ako se zavrsi samo na tome, nedajboze da ode sad, tek nam je pocela sezona, da se upucamo :(

edit: ok, opsti revolt nikako nije dobra stvar, debeli pogubio konce

:D

Prekomerna nonšalantnost - pa za to treba sudije da vitlaju tehničkim, a ne da SP generiše bes na dopunskim vežbama ljubavne nastave.

SP - Saša Pavlović (da Milutinov i Milutinović mirno spavaju)

Sent from my iPhone using Tapatalk

zašto smo uopšte i igrali protiv mege? mislim čemu..

Ja sam lepo odlucio da cu da verujem da je ovo iscenirano u cilju skretanja paznje i pritiska sa igraca na upravu i da ce gluma trajati do nedelje uvece..kada ce svi da istrce na parket u Podgorici..i pobedice.

Definitivno sranje postoji. Ova dvojica su se opasno posvađali, a izgleda Mačvan podržao Sašu. Da li će se i koliko ispeglati znaćemo tek u 13h kad je zakazana KZN.

Nije dobro :(

Nije samo Macvan.

Daj detalje, ti ih valjda znaš. Jooojj bre :(

Nije samo Macvan.

nego i ....

knipex_02_02_180_kombinovana-klesta-500x

Edited by Lezilebovich

Bolesnikova kretenski narav je morala da nam se na kraju obije o glavu. Nek se nosi u tri pizde materine i on i svi oni koji njegovo bolesno ponašanje opravdavaju.

Ali ako će ovo sranje dovesti do toga da nam ne bude trener od sledeće godine, onda prihvatam i poraz od Budućnosti i čišćenje od strane komšija u plej ofu. Samo da ga vise ne gledam.

Pavlović je ispizdeo zbog još jedne kazne u vidu ranojutarnjeg treninga ?

Ne možeš drkati ljude beskonačno, a pri tome svoje obaveze apsolutno zanemarivati i praviti gluposti na sve strane

Pominjalo se na tekmi sa Zadrom sa su se nešto i tada opasno popickali na treningu

Guest
This topic is now closed to further replies.