freakns Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 molio bih da se jos jedan + doda za grobarstinu iz Backe! kakve su to prevate i namesteni biracki spiskovi... btw, kolko sam ja upucen, jos nisam upozno nikog iz Hrvatske da je navijao za nas... to je ili Hajduk ili Zvezda. BiH isto vecinski Zvezda. Crna Gora i bratko Mandingo su naski. i u Vojvodini imamo prednost. ne veliku doduse. u centralnoj Srbiji je jedno 60-30 za Zvezdu
Dr Arslanagić Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 btw, kolko sam ja upucen, jos nisam upozno nikog iz Hrvatske da je navijao za nas... to je ili Hajduk ili Zvezda. BiH isto vecinski Zvezda. Crna Gora i bratko Mandingo su naski. i u Vojvodini imamo prednost. ne veliku doduse. u centralnoj Srbiji je jedno 60-30 za Zvezdu
EmptyClip Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) :) Имам ја другара избеглицу из западне Славоније, цела фамилија Партизановци. Дакле има, само ретко, поготово у Херцеговини. Edited March 18, 2015 by EmptyClip
Dr Arslanagić Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 general-pukovnik Jefto Šašić (rodom iz Novske) je bio bolestan grobar
nenad Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) sto se hrvatske tice, to zavisi od godista. generacija mog caleta (''50e) je mahom navijala za prtzn. do osamdesedih smo vec svi navijali za zvijezdu. :))) Edited March 18, 2015 by nenad
MayDay Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Izgubili od Megice. Kako je Miloje divan, svaki korak im obučava. Dule najviše vikao na Nikilicu i Muriča. Toša tu sedi pored s kafom i pljugom.
Кристофер Лумумбо Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Izgubili od Megice. Kako je Miloje divan, svaki korak im obučava. Dule najviše vikao na Nikilicu i Muriča. Toša tu sedi pored s kafom i pljugom. znaci oni su taslacili sandricu
MayDay Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Inače, Jokara nam dao tri trojke. Zagorac pokidao. Kod nas Murič imao jedan strava windmill, Draganče i Maki bili odlični i u odbrani i u napadu. Nikica pomalo ko mrtav konj u odbrani, ali pokazao sjajna kucanja.
ljakse Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 znaci oni su taslacili sandricu kad će ako ne sada?
Jose Raul Capablanca Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Inače, Jokara nam dao tri trojke. Zagorac pokidao. Kod nas Murič imao jedan strava windmill, Draganče i Maki bili odlični i u odbrani i u napadu. Nikica pomalo ko mrtav konj u odbrani, ali pokazao sjajna kucanja. Kakav je bio Akojon? Pročitao sam samo 23p i 5 trojki.
Recommended Posts