Dr Arslanagić Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Zar? Prvi put cujem. Odracu ga od zajebancije kad ga sledeci put budem video. Imam negde fotografisano, samo da nadjem... mada verujem da ga iskreno zabole za sport.
harper lee Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Imam negde fotografisano, samo da nadjem... mada verujem da ga iskreno zabole za sport. Daj nadji ako mozes, molim te. Necu pokazati nikome osim njemu, verujem da je to skroz zaboravio.
MayDay Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Mrzi me da trazim na spisku, odakle sam ja?Tad sam bila ljuta na tebe i nisam htela da te uključim. Ina seljački perspic tema. Tu smo se prebrojavali. Bilo je dobrovoljno.
gervasius twinkleminkleson Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 meni je uvek bilo cudno zasto su prominentni forumashi iz hn - mc, debeli shef, cak i morgana zvezdasi. verovatno je inicijalno bila neka "zvezda mi je sve" akcija, pa su posle zavoleli forum(e). usput, ova 2 djetica navijaju za jadran u vaterpolu. :D Svi smo mi pomalo Zvezdasi. Nisam siguran da vjerujem bas tim svim procjenama o broju navijaca tbh. Al ako su tacne, bas bi volio da znam zasto. Ne zajebavam se, bas mi je zanimljivo otkud [ako je stvarno tako] u CG vise ljudi navija za Partizan, a u BiH za Zvezdu? Inace, ja za Zvezdu i u vaterpolu. Mislim, drag mi je i Jadran, al znaju se prioriteti :)
Miralem Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Sećam se vrlo dobro da sam se upisao a sad vidim da me je brisala iz biračkog spiskaniko te takvog ne zeli nigde.
harper lee Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Pukl, Javor i Dozaj sude u Podgorici. Profi izbor ABA lige. Odlicne sudije bez mnogo zelje da se dodvoravaju domacoj publici.
levi Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 niko te takvog ne zeli nigde. Cenim tvoj trud, ali stvarno ne znam šta bih pričao sa tobom. Zaista. Izvini
Miralem Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Cenim tvoj trud, ali stvarno ne znam šta bih pričao sa tobom. Zaista. Izvinigde si ti ovde video poziv na pricu?
Dr Arslanagić Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nisam siguran da vjerujem bas tim svim procjenama o broju navijaca tbh. Al ako su tacne, bas bi volio da znam zasto. Ne zajebavam se, bas mi je zanimljivo otkud [ako je stvarno tako] u CG vise ljudi navija za Partizan, a u BiH za Zvezdu? Moj je utisak da je u CG ta podela delimično išla po liniji Crnogorci/partizani za Partizan a Srbi/četnici za Crvenu zvezdu. Uzorak je dosta brojan mada se odnosi samo na sever Crne Gore. Partizan - Ratko Vujović Čoče, Svetozar Vukmanović Tempo, Bogdan Vujošević...
Yoda Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Pukl, Javor i Dozaj sude u Podgorici.Odlicno. Mogu da zaborave na cirkus i pritisak.
MayDay Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Prijateljski trening s Megom. Koje fore lete s klupe. :D
Recommended Posts