Timmy Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Idi bre Frau, oladi me u trenutku, pomislih da sam omasio dan :)
Frau Gabrijela Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 jao! izvinite. pogubljena sam totalno, dani mi se spojili. (sutra neću smeti da se javim.)
Timmy Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ma samo se ti javljaj, da nam se cini da je topic rodno saren :)
misko maric Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Sale Đorđević je ipak jedan veliki kralj. Svi znaju da se ne miriše sa Danilovićem, sa klubom nema nekih kontakata, uostalom to što nisu govorili u sezoni u kojoj su bili najbolji bekovski par Evrope, dovoljno je ludo. Ali on je toliko nahvalio Danilovića da ovom nije ostalo ništa drugo nego da mu odgovori. Naravno, manje elokventno.
Timmy Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Mogao je i malo manje da ga hvali, a da ispadne gospodin.
Frank Pembleton Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Sale Đorđević je ipak jedan veliki kralj. Svi znaju da se ne miriše sa Danilovićem, sa klubom nema nekih kontakata, uostalom to što nisu govorili u sezoni u kojoj su bili najbolji bekovski par Evrope, dovoljno je ludo. Ali on je toliko nahvalio Danilovića da ovom nije ostalo ništa drugo nego da mu odgovori. Naravno, manje elokventno. Mislim da mu je na presu posle tekme S. Đ. jedno dvaput šuknuo novinari se samo zagledali uz smešak...
Kreator Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ja bih voleo da danas cedevita kresne budućnost da bi i mi morali da ih dobijemo, bilo kakvom razlikom u podgorici. Ali to sve pod uslovom da dobijemo zadar danas... znam da se većina sa ovim ne slaže, ali eto.. :)
pbg12345 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 zasto da se ne slazu? u tom slucaju bi zavrsili drugi i imali prednost domaceg terena u polufinalu a mi budcnost kao protivnika, sto u ovom trenutku deluje kao najbolja ponuda. tako da, samo napred :)
keitel Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ja bih voleo da danas cedevita kresne budućnost da bi i mi morali da ih dobijemo, bilo kakvom razlikom u podgorici. Ali to sve pod uslovom da dobijemo zadar danas... znam da se većina sa ovim ne slaže, ali eto.. :) Ne slažem se. Treba izbjeći bilo kakvu varijantu koja nas baca na četvrto mjesto i to je to. Uz to, možda se većina neće sa ovim neće složiti, ali meni je Budućnost i dalje poželjniji rival od Cedevite.
Miralem Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 cak i ako buducnost pobedi, a mi njih tucemo sa 12p, opet smo drugi. tako da bih ipak izabrao varijantu da cedevita danas izgubi. da se ja nesto pitam.
Joe D Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 U ovom trenutku, Cedevita deluje kao najbolji moguci protivnik. Ali sa njima ne znas sta ces da dobijes za mesec dana. Oni po igrackom kvalitetu i iskustvu ne bi trebalo da budu ista slabija ekipa od Zvezde.
goofs Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Mozda da, ali tokom cele sezone nisu prikazali partije ni blizu onome sto prikazuje Zvezda.
pbg12345 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 pa to. na papiru jaki, na terenu ni izbliza tako ubedljivi mada buducnost koja ima slabiji tim takodje igra losije u poslednje vreme, jos ako zaredja dva poraza od konkurenata za f4 i pri tom izgubi jedan od najvecih kvaliteta, domaci teren, meni deluje kao najbolji moguci protivnik
Joe D Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Sto ne znaci da ne moze nesto da im klikne i da odigraju na vrhunskom nivou u plejofu. I ja bih za Zvezdu pre birao i Buducnost i Partizan. To su odlicne ekipe, ali znas na cemu si sa njima i znas da si jaci. Protiv Cedevite to nije slucaj.
pbg12345 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 pre bih ocekivao od cedevite da iznenadi boljom igrom u plejofu, sto zbog pomenutih kvaliteta, iskustva, pa i trenera, koji je takodje ako nista ono iskusniji ali, deluje mi i da nijanse odlucuju kad su te tri ekipe u pitanju, ako neko odskace to je zvezda, po prikazanom, a kako ce sve to izgledati u plejofu mozemo samo pretpostaviti, posebno ako dodje do polufinala zvezda-partizan
Recommended Posts