ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 +1 Jedenje govana 2005. posle EP, što ume da mu se desi, kao što mu se i ove sezone već dešavalo posle nekih EL poraza, a i ovo sinoć. Dakle, generalno mislim na javno pljuvanje po igračima. A ko je napisao da nema pojma?
theanswer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 jedno je kad trener priča o nečemu tokom takmičenja a drugo kad priča posle. pošto je ovo tokom takmičenja u pitanju je drugi potpuno slučaj nego taj sa reprezentacijom. ako kritikuješ tokom takmičenja valjda je jasno onima koje se ne upinju da shvate da je reč o motivaciji
theanswer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) +1 Jedenje govana 2005. posle EP, što ume da mu se desi, kao što mu se i ove sezone već dešavalo posle nekih EL poraza, a i ovo sinoć. Dakle, generalno mislim na javno pljuvanje po igračima. A ko je napisao da nema pojma? da, dešavalo mu se i tokom sezona u panati pa posle bude čovek samo evropski prvak, ništa više. očigledno nije uspelo.. niko. a ko je rekao da je neko napisao? Edited March 10, 2015 by theanswer
ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ne daj bože da priznaš da si se nalupao, zajebano je to.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 +1 Jedenje govana 2005. posle EP, što ume da mu se desi, kao što mu se i ove sezone već dešavalo posle nekih EL poraza, a i ovo sinoć. Dakle, generalno mislim na javno pljuvanje po igračima. A ko je napisao da nema pojma? to radi tokom cele karijere, radio je i panatinaikosu, cini se da mu ne ide lose.
ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 A ko kaže da mu ide loše? Samo kažem da je govnarski. Nije u pitanju neki trenerčić indijanac poslušnik, nego mega trener autoritet koji svuda gde radi ima 100% odrešene ruke i ogromne budžete.
theanswer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) Ne daj bože da priznaš da si se nalupao, zajebano je to. pitao si gde piše, ja sam rekao da ne piše nigde i da nisam ni rekao da piše. u čemu je problem? rekao sam da se stiče utisak ko što se i stiče. a ovo je samo metod rada i metod motivacije, ništa više od toga. Edited March 10, 2015 by theanswer
ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Možeš da napišeš i da si stekao utisak da na skinu foruma preovlađuju zlatna i bela nijansa, podjednako je smisleno.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 A ko kaže da mu ide loše? Samo kažem da je govnarski. Nije u pitanju neki trenerčić indijanac poslušnik, nego mega trener autoritet koji svuda gde radi ima 100% odrešene ruke i ogromne budžete. nije govnarski, mnogi treneri javno prozivaju svoje igrace da bi ih trgnuli.
ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Misliš, posle debakla 2005. je bio u fazonu da ih trgne pre nego što ih prepusti nasledniku?
Joe D Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 nije govnarski, mnogi treneri javno prozivaju svoje igrace da bi ih trgnuli. Od cega je trgnuo reprezentaciju, svega ti? Ostavio je razjebane odnose na sve strane, oprao ruke, i otisao. To je bio cist egotrip trenutak, i nista drugo.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Misliš, posle debakla 2005. je bio u fazonu da ih trgne pre nego što ih prepusti nasledniku? ne, ovo nije isto kao ta situacija. ovde kritikuje igrace u sred sezone nakon poraza, ako sto je npr. uradio one seozne u panatinaikosu (dis iz a dzouk bre) pa su osvojili titulu. skor ok, reakcije na ovakve izjeve su presmesne.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Od cega je trgnuo reprezentaciju, svega ti? Ostavio je razjebane odnose na sve strane, oprao ruke, i otisao. To je bio cist egotrip trenutak, i nista drugo. nisam o tome pricao, to je bilo posle zavrsetka prenstva i onda je zapalio, ovo je skroz druga prica.
ljakse Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 S obzirom na to iz 2005, imam osnovanu sumnju da su takvi ispadi tu samo zbog motivacije, biće i da je do karaktera. Uostalom, ne znam gde si se ti našao uvređen, moje mišljenje je da je to govnarski, kao što su mi govnarske metode DV/Murinja/Fergusona, da nabrojim neke od dokazano uspešnih.
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 S obzirom na to iz 2005, imam osnovanu sumnju da su takvi ispadi tu samo zbog motivacije, biće i da je do karaktera. Uostalom, ne znam gde si se ti našao uvređen, moje mišljenje je da je to govnarski, kao što su mi govnarske metode DV/Murinja/Fergusona, da nabrojim neke od dokazano uspešnih. ok
Recommended Posts