Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8.9k
  • Views 754.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ko god ti kaže više od toga verovatno laže :D Čovek je igrao u Kini skoro celu karijeru, to je totalno druga priča od evropske košarke.  Što se Daglasa tiče, pošto je on imao solidnu karijeru u NBA koliko se sećam on vola nije mogao da pogodi spolja, ali je bio solidan defanzivac uvek. Bio je jedno vreme solidan bekap pg u ligi, sigurno je igrao dosta ozbiljnije košarke u životu od Akognona. A ja bih Akognona jer kontam da nam više treba takav tip igrača iako je mačka u džaku.

edit @mayday

Edited by theanswer

toney douglas nije mogao vola da pogodi? Si siguran da ga nisi pobrkao s nekim?

toney douglas nije mogao vola da pogodi? Si siguran da ga nisi pobrkao s nekim?

ma nije mogao sigurno. da ga ti nisi pobrkao? :D

ma nije mogao sigurno. da ga ti nisi pobrkao? :D

Ti si se zajebao. Iznad prosečan šuter za NBA standarde i vrlo dobar defanzivac. S druge strane veze nema sa organizacijom igre.

Edited by Nemanja Posrbica

davao je niksima skoro dvije trojke po mecu za 25 minuta ili tako nesto. Lik je klasicni prangijas i los razigravac.

ja sam ga uvek pamtio kao defanzivca i kao nekog ko će da se zaleti na koš iz tranzicije i to je to.

nateraste me da pogledam brojke. zadnju sezonu u majamiju 27 posto za 3, sezonu pre toga 32 posto. imao je iznad 35 u niksima uglavnom ali to je bilo na početku, za onaj deo kad sam rekao da je bio dobar.

Ti si se zajebao. Iznad prosečan šuter za NBA standarde i vrlo dobar defanzivac. S druge strane veze nema sa organizacijom igre.

toni nikad nije bio nadprosecan suter, mislim da ga niko nikada u tom kontkstu nije posmatrao u svih 15 timova za koje je igrao.

Šut za tri kroz karijeru u NBA 354/1000 šuteva. Šut u Kini 39%. Na koledžu kroz 4 godine 37,6%. Preko 80% šutira slobodna bacanja. Meni ovo liči na šutera, ne znam na šta tebi ovo liči.

ma moze on da ubaci, da ne moze odavno bi bio u odlenburgu nekom, ali svakako nije nadprosecan suter.

Šut za tri kroz karijeru u NBA 354/1000 šuteva. Šut u Kini 39%. Na koledžu kroz 4 godine 37,6%. Preko 80% šutira slobodna bacanja. Meni ovo liči na šutera, ne znam na šta tebi ovo liči.

meni ne lici na nadprosecnog  sutera, gledao sam ga.

Edited by Кристофер Лумумбо

@ timmi, jbg teško ćeš na jt naći klip gde neko promašuje x šuteva zaredom

@ posrbica pusti koledž i kinu, pogledaj skorašnju statistiku a ne deo kada je igrao u niksima na početku, taj deo nisam sporio

Ok, Kojote, prosečan šuter.

@ posrbica pusti koledž i kinu, pogledaj skorašnju statistiku a ne deo kada je igrao u niksima na početku, taj deo nisam sporio

Sada je igrao u Kini, ne pre 5 godina. 39% na uzorku od 8,5 šuteva po meču.

@ timmi, jbg teško ćeš na jt naći klip gde neko promašuje x šuteva zaredom

nasao sam klip u kome covjek izjednacuje rekord fransize po broju postignutih trojki. toney douglas je uvijek sutirao mnogo za tri, iz teskih pozicija i imao odlican procenat suta za takav stil kroz citavu karijeru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout