Frau Gabrijela Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ja idem u Mitrovicu prvi put u životu u ponedeljak! hvala, mau, dala si mi ideju. sad sam i ja pokrenula neke svoje što su motorizovani da vidim hoće li biti raspoloženi da idemo na utakmicu. možda se vidimo :).
katamaran Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) Prica se da vam FK kupio pleja http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Akognon izvor: krajnje nepouzdan :) Edited March 2, 2015 by katamaran
MayDay Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) hvala, mau, dala si mi ideju. sad sam i ja pokrenula neke svoje što su motorizovani da vidim hoće li biti raspoloženi da idemo na utakmicu. možda se vidimo :).Bilo bi strava!! Mozemo posle da smaramo Sasu i bebice. Secam se ovog Zekinog topika i tacno kad je nabrajao da smo Radosevic, Boza Javorac, on i ja iz iste doline. Edited March 2, 2015 by MayDay
theanswer Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ili Akognon ili ovaj što je trebao u Metalac. Tako kažu. Fk prebačio 200k
Timmy Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) Valjda je 5.3 rok. A sto ce nam 200K, kupujemo pleja od 20K na 3 meseca, to je 60. Da je neki mamojeb, ne moze da kosta 70K mesecno. A verovatno olos mulja nesto kako bi koju desetinu hiljada stavilo u svoj dzep. Edited March 2, 2015 by Timmy
theanswer Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Malo mi je heavy ta brojka, iskreno ne verujem u nju, samo prenosim.
crtamOrasi Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 bio sam pristuan kad je muta pretio zajcevu :D posle su dzentlmenski izgladili odnose u mutinom kaficu Pf, jako dostignuce, cak sam se i ja napusavao sa Mutom. Mada sam sada malo zabrinut sto me nije pozvao u kafic :(
Geo Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 (edited) Navodno je jedan od ove dvojice! Prvi je dobar strelac , dok je drugi bolji atleta ... Malopre sam klincima pricao detaljnije o nasem novom pleju i rekao bih da im se bas svidelo ... Edited March 2, 2015 by Geo
Miralem Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=02&nav_id=963823
Jose Raul Capablanca Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ovi ni jedni ni drugi cak i ne kriju sta su uradili. aaaa, pa vi ste nas pustili... Jbt, ja naivan na trenutak pomislio da smo pošteno pobedili. Ili sudije, ili puštanje, ili vaša pobeda, treći scenario ne postoji u derbijima...
ToniAdams Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 jesam ja jedini skapirao dulovu izjavu u smislu da smo od pocetka sezone mi pustali fmp, kako bismo imali 2 tima u el?
Timmy Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 aaaa, pa vi ste nas pustili... Jbt, ja naivan na trenutak pomislio da smo pošteno pobedili. Ili sudije, ili puštanje, ili vaša pobeda, treći scenario ne postoji u derbijima... Jbga. Znaš kako će im biti teško da shvate šta se dogodilo kad ih dobijemo u seriji u Aba polufinalu/finalu. Mada, sudije su tu uvek kao objašnjenje poraza Zvezde.
Recommended Posts