Milogled Bluff Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Jednom prilikom je pretio jednom nasem ovdasnjem drugaru koji nas je u medjuvremenu napustio :) Doduse, imali su oni podugacak istorijat nesuglasica, koje su javno, pred celom halom, kako i prilici dzentlmenima, izgladili 2011. :)
ToniAdams Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 vele da ga je macvanin poceo prozivati jednom prilikom, bez jasnog povoda, i da se to pocelo ponavljati svakog puta kad bi zajcev bio u publici. i trpeo je dok je mogao zajcev, a onda je, jebiga, odgovorio. posle su sve izgladili javno, pred celom halom, 2011, kako prilici dzentlmenima :)
Milogled Bluff Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 +1 Cak se jedno vreme pricalo da ce Macvanu biti zabranjen ulaz u Pionir kad je Zajcev tu.
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) bio sam pristuan kad je muta pretio zajcevu :D posle su dzentlmenski izgladili odnose u mutinom kaficu Edited March 2, 2015 by Кристофер Лумумбо
assück Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 bio sam pristuan kad je muta pretio zajcevu :D posle su dzentlmenski izgladili odnose u mutinom kaficu cuo sam da je Milogled bio nazocan kada si se podao Cegiju i grobarstvu.
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 cuo sam da je Milogled bio nazocan kada si se podao Cegiju i grobarstvu. bio je tu blizu, ali on sedi u lozi.
Milogled Bluff Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Pa nego kako. Nekad cak damo i gutljaj ovim gladusima iza (da podele jedan isti gutljaj njih petorica-sestorica), i to im bude dovoljno da osete sve arome.
pantelia Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 odgovore naci na ovom topiku http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=11754&page=1 Hvala ti, o hvala ti na ovoj iskopini :ziga:
Apollo Creed Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 odgovore naci na ovom topiku http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=11754&page=1 Shimprova lista šabana...
Recommended Posts