Lezilebovich Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 možda im to služi da draftuju nekog od bivših igrača ili prijatelja kluba
ToniAdams Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 A treneru su drugi napravili imidž manijaka, nije on naravno tome doprineo. +1 i trajvan je udario njegovog dzipa, ne obratno
Geo Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 (edited) Sta je sa Zorkicem ? edit: Nadjoh u medjuvremenu da jos uvek nekad tapka loptu , doduse malo se spustio u Tepa grbavi stav ali daj sta das ... Tako da ova utakmica ima smisla kao i Lezilebovicev predlog ... Edited February 26, 2015 by Geo
goofs Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Grbavi stav je po meni sasvim legitiman, nisko teziste i nizak dribling, ruke blizu patosa, ok je to
theanswer Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Neće biti prodaje karata za gradski derbi. Da li će moći da se uđe, kako je bilo ranije? You have to know the guy who knows the guy. Pošto smo mi domaćini stvarno ne vidim razlog zašto ne bi ušli svi koji se zateknu ispred hale. I cela ta priča o bezbednosti je toliko šuplja priča i toliko me nervira....Niti bezbednost ima neke veze sa kapacitetom niti se tako manje karata nađe u opticaju. Kao ona priča da moraš da imaš ličnu kartu kad kupuješ na blagajni i da ne možeš da uzmeš više od 4 karte. Da, kako da ne. Edited February 26, 2015 by theanswer
Giggsy Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Jos tacno sedam dana uzaludnog nadanja da cemo dovesti pleja
Nebojsa Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Kaze Dule da Edo propusta Zvezdu mozda je i bolje tako da se opet tradicionalno ne povredi protiv njih...
goofs Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 otvara se KKP shop u Pioniru koji smo carevi, kaskamo samo 15 godina za rivalima mozda je i bolje tako da se opet tradicionalno ne povredi protiv njih... Sa te strane da, ali s druge - treba nam svaka moguca pomoc koju mozemo da dobijemo da bi smo imali sanse protiv Zvezde. Ovako opet Pavlovic i Macvan moraju da pokidaju, i uz njih sin Dragan posto nema ko drugi.
Jose Raul Capablanca Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 koji smo carevi, kaskamo samo 15 godina za rivalima Specijalizovani shop, samo za košarkaški klub, nema niko, ispravite me ako grešim... Ne računam one zajedničke tipa "crno-beli butik" "red-star shop" i ostale koji rade na principu procenta...
189- Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 sajt je uzasan. odem na detaljnije informacije o opremi i prosledi me na sajt svezakucu.rs
theanswer Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 kaskaju 10 godina za klempavim džonijem iz alkatraza koji je bio mag marketinga za ovu našu upravu i prodavao majice vezane za kk partizan još tamo 2006,2007.
goofs Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Specijalizovani shop, samo za košarkaški klub, nema niko, ispravite me ako grešim... Ne računam one zajedničke tipa "crno-beli butik" "red-star shop" i ostale koji rade na principu procenta... Poprilicno sam siguran da Barselona ima, Makabi, Bajern sigurno, Nemci su to, znaju kako ;) to je oduvek i bio nas problem, jer se ravnamo prema domacoj sirotinji i onda kad se pojavi neko sa dva grama mozga (kao Zvezdin marketing recimo) nas ispreskace za godinu dana. Inace, podrzavam i otvaranje shopa i nadam se slicnim akcijama.
Recommended Posts