Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

10452893_10153319502401686_24002205974411909459_10153319502876686_33909890972543

10481558_10153319502346686_667056636637710468028_10153319503766686_4209617394308

Kojote ko je ovaj mali sa gipsom ?

Nemam nista protiv da ostane Luka ,sta vise obradovao bih se ... Hvalim te boze napokon Adidas (pravi dresovi) 

Edited by Geograf

glisic?

• Author

Izgleda da jeste , vredi li cemu ?

p.s. Najjaca je prva slika ... osecam da Tepa nista nije uspoe da ubode  :cry:

nemam pojma, bas sam hteo sada da ga gledam na svetskom ali se povredio.

Jeste Glišić, gledao sam ga u Nišu na finalnom turniru. Klinac igra baš muški, Novica style.

Ove momke tradicionalno zovu da se popune treninzi u ovom periodu, oni se dobro spreme i malo izreklamiraju, tako da je svima dobro. 

Negde sam pročitao da je Mikovićevih 205 dosta diskutabilno, a on mi je bio jedini pik odavde za ugovor. Pričalo se još o nekom krilu iz NCAA, al vidim da njega nema tu...

Ako mislis na Kravica, on je otisao u Retimno.

• Author

Ove momke tradicionalno zovu da se popune treninzi u ovom periodu, oni se dobro spreme i malo izreklamiraju, tako da je svima dobro. 

Negde sam pročitao da je Mikovićevih 205 dosta diskutabilno, a on mi je bio jedini pik odavde za ugovor. Pričalo se još o nekom krilu iz NCAA, al vidim da njega nema tu...

Nikola Gajic sa Austina ? On je trenutno sa reprezentacijom Bosne ...

p.s. Sto ti ovaj Grk nije pik ? Hvale ga dosta a cini mi se da ima sasvim pristojnu gradju za kosarkasa ...

1909459_10153319502876686_33909890972543

Hvale Grka, al meni cudno da ako je vec tako dobar nije otisao u Pao ili Oly na obostrano zadovoljstvo, vec mora cak do BG na probu...

Ja se nesto nadam u tog malog Crnogorca.. Al sto kaze Jose od vecine njih na kraju nece biti nista sto se tice KKP.

Ljudi ko hvali Grka? Mama i tata, ili menadžer, nema ko treći...

Dečko je na U20 prvenstvu imao 0.8 poena po meču, rekord karijere u mlađim kateorijama reprezentacije 4 poena. O čemu mi pričamo.

• Author

Hvale Grka, al meni cudno da ako je vec tako dobar nije otisao u Pao ili Oly na obostrano zadovoljstvo, vec mora cak do BG na probu...

Ja se nesto nadam u tog malog Crnogorca.. Al sto kaze Jose od vecine njih na kraju nece biti nista sto se tice KKP.

Pa to je i Grckim novinarima bilo cudno , navodno su ga vec videli u jednom od ta dva vodeca Grcka kluba ... Verovatno je sa menadzerom zakljucio da mu je za dalju karijeru ipak bitnija minutaza , odnosno klub koji dobro radi sa mladim igracima ...

zato sto su to nasi mediji izmislili?!

@geograf

procitaj sta je jose napisao

Edited by Кристофер Лумумбо

Ok, verujem vam. Bio sam samo ovlas informisan u vezi njega.

• Author

Da citao sam samo u nasim medijima jer Grcke ne razumem ... Hoze je na osnovu statistike sa U-20 zakljucio da je decko izgubljen za ozbiljnu kosarku ali da  ima dobre roditelje i menadzera , videcemo sta ce biti na kraju ...

Edited by Geograf

Ljudi ko hvali Grka? Mama i tata, ili menadžer, nema ko treći...

Dečko je na U20 prvenstvu imao 0.8 poena po meču, rekord karijere u mlađim kateorijama reprezentacije 4 poena. O čemu mi pričamo.

Midatm će to da pipne i pozlati.

Guest
This topic is now closed to further replies.