Geo Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 (edited) Kojote ko je ovaj mali sa gipsom ? Nemam nista protiv da ostane Luka ,sta vise obradovao bih se ... Hvalim te boze napokon Adidas (pravi dresovi) Edited August 11, 2014 by Geograf
Geo Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Izgleda da jeste , vredi li cemu ? p.s. Najjaca je prva slika ... osecam da Tepa nista nije uspoe da ubode
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 nemam pojma, bas sam hteo sada da ga gledam na svetskom ali se povredio.
Djolle Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Jeste Glišić, gledao sam ga u Nišu na finalnom turniru. Klinac igra baš muški, Novica style.
Jose Raul Capablanca Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ove momke tradicionalno zovu da se popune treninzi u ovom periodu, oni se dobro spreme i malo izreklamiraju, tako da je svima dobro. Negde sam pročitao da je Mikovićevih 205 dosta diskutabilno, a on mi je bio jedini pik odavde za ugovor. Pričalo se još o nekom krilu iz NCAA, al vidim da njega nema tu...
freemason Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ako mislis na Kravica, on je otisao u Retimno.
Geo Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Ove momke tradicionalno zovu da se popune treninzi u ovom periodu, oni se dobro spreme i malo izreklamiraju, tako da je svima dobro. Negde sam pročitao da je Mikovićevih 205 dosta diskutabilno, a on mi je bio jedini pik odavde za ugovor. Pričalo se još o nekom krilu iz NCAA, al vidim da njega nema tu... Nikola Gajic sa Austina ? On je trenutno sa reprezentacijom Bosne ... p.s. Sto ti ovaj Grk nije pik ? Hvale ga dosta a cini mi se da ima sasvim pristojnu gradju za kosarkasa ...
Timmy Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Hvale Grka, al meni cudno da ako je vec tako dobar nije otisao u Pao ili Oly na obostrano zadovoljstvo, vec mora cak do BG na probu... Ja se nesto nadam u tog malog Crnogorca.. Al sto kaze Jose od vecine njih na kraju nece biti nista sto se tice KKP.
Jose Raul Capablanca Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ljudi ko hvali Grka? Mama i tata, ili menadžer, nema ko treći... Dečko je na U20 prvenstvu imao 0.8 poena po meču, rekord karijere u mlađim kateorijama reprezentacije 4 poena. O čemu mi pričamo.
Geo Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Hvale Grka, al meni cudno da ako je vec tako dobar nije otisao u Pao ili Oly na obostrano zadovoljstvo, vec mora cak do BG na probu... Ja se nesto nadam u tog malog Crnogorca.. Al sto kaze Jose od vecine njih na kraju nece biti nista sto se tice KKP. Pa to je i Grckim novinarima bilo cudno , navodno su ga vec videli u jednom od ta dva vodeca Grcka kluba ... Verovatno je sa menadzerom zakljucio da mu je za dalju karijeru ipak bitnija minutaza , odnosno klub koji dobro radi sa mladim igracima ...
Кристофер Лумумбо Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Hvale Grka, al meni cudno da ako je vec tako dobar nije otisao u Pao ili Oly na obostrano zadovoljstvo, vec mora cak do BG na probu... zato sto su to nasi mediji izmislili?! @geograf procitaj sta je jose napisao Edited August 12, 2014 by Кристофер Лумумбо
Timmy Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ok, verujem vam. Bio sam samo ovlas informisan u vezi njega.
Geo Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 (edited) Da citao sam samo u nasim medijima jer Grcke ne razumem ... Hoze je na osnovu statistike sa U-20 zakljucio da je decko izgubljen za ozbiljnu kosarku ali da ima dobre roditelje i menadzera , videcemo sta ce biti na kraju ... Edited August 12, 2014 by Geograf
Dankan Ajdaho Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ljudi ko hvali Grka? Mama i tata, ili menadžer, nema ko treći... Dečko je na U20 prvenstvu imao 0.8 poena po meču, rekord karijere u mlađim kateorijama reprezentacije 4 poena. O čemu mi pričamo. Midatm će to da pipne i pozlati.
Recommended Posts