dranata Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Hahaha Pa Zo je bio kapiten! Njemu zeli srecu.
harper lee Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Hahaha Pa Zo je bio kapiten! Njemu zeli srecu. Ja se zaneo citajuci o Gagicu pa kontam otkud sad dobri Gagula kapiten?
Jose Raul Capablanca Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Gagic oprostio dug Partizanu... Superguta@ Neverovatan dug koji se po poslednjim informacijama kreće između 3-4 plate. Kako se pričalo o isplatama u KKPu, ja sam mislio da smo dečku dužni pola prošle i celu ovu sezonu... Kad ono. I onda je "oprostio" plate da bi dobio papire od kluba odmah, a ne čekao arbitražu, jer bi mu propao anganžman. Sve u svemu, care sve najbolje u grčevitoj borbi za opstanak u novom klubu. Pljunem po klubu, Duletu i kompaniji kad mogu, ali ovakvo ostavljanje na cedilu pred najbitniji deo sezone, nije uradio niko.
pacey defender Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) čovek ima porodicu, duguje mu se novac, nije dete sa beogradskog asfalta pa su šanse da mu je partizan oduvek bio dečački san srazmerno manje. pored toga, zaposlen je u okruženju u kojem direktor firme učestvuje u tradicionalnim srpskim svađama među prijateljima koje završe nožem u slezini,dok direktno nadređeni šef ima tu čudnu naviku da zaposlenima jebe mrtvu majku u pičku a počeo je i sa praksom hvatanja (zaposlenih, ne mrtvih majki) za gušu. zaista, ovako ostavljanje na cedilu je nezabeleženi skandal ravan izdaji. . Edited February 12, 2015 by pacey defender
Miralem Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 pa sta, dule bar ne lupa samare ko onaj turak.
Geo Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Vodja Kozaka ima tradicionalno pravo da to radi ...
Recommended Posts