Joe D Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) reče mi jedan čoek da postoji mogućnost da nam Robija sredi Hickmana jos neko da vam sredi jedan nisekspres autobus, i dobri ste Edited February 9, 2015 by Joe D
Timmy Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Mi smo se kilavili sa bugarskim amaterima cele 3 četvrtine. I na kraju su mučenici ostali bez snage, pa smo ih ugazili. Nije dobro... Atmosfera odlična, al na kraju je morala pesma posvećena Djordju izdajniku
Geo Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 jos neko da vam sredi jedan nisekspres autobus, i dobri ste Pa stedimo na kartama do Nisa (+grickalice i sokovi), da bi kupili Marica i Hikmana ... Po meni pametan potez na ovu oskudaciju
goofs Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Kakav Hickman, imamo mi pleja Na sta lici Kuze?
Nikodije Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ponedeljak, 6 sati, protivnik Levski, a Pionir pun... svaka cast.
Miralem Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Kaže DV da nije isključeno da dođe Marić ne vidim zasto bi dovodio centra na poslednje slobodno mesto kada je ocigledno da nam fali krilo.
Geo Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 (edited) Imamo jos dva slobodna mesta za registraciju u ABA ligi (Djuic potpisao ugovor ali nije licenciran)... edit:Djumic Edited February 10, 2015 by Geo
harper lee Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ne vidim zasto bi dovodio centra na poslednje slobodno mesto kada je ocigledno da nam fali krilo. Fali vam centar. Pretpostavljam da si ovim "krilo" mislio na krilnog centra, tu imate dva igraca (Pavlovic, Muric) koji za nevolju mogu da pokriju Macvana, tim pre sto imate dosta visoku spoljnju liniju. Na petici iza Milutinova nemate nikoga, Macvan to ne moze da igra protiv ozbiljnijih centara. Jedino da nekako zabodete Buducnost i posaljete Cedevitu na nas, Bobi, Cirbes, Bilan i Barac su preveliki zalogaj za njega.
Miralem Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Imamo jos dva slobodna mesta za registraciju u ABA ligi (Djuic potpisao ugovor ali nije licenciran)... edit:Djumic aaa, kul. onda mogu da ga stave da pomaze silobadu oko finansija, a ricma nek igra. Fali vam centar. Pretpostavljam da si ovim "krilo" mislio na krilnog centra, tu imate dva igraca (Pavlovic, Muric) koji za nevolju mogu da pokriju Macvana, tim pre sto imate dosta visoku spoljnju liniju. Na petici iza Milutinova nemate nikoga, Macvan to ne moze da igra protiv ozbiljnijih centara. Jedino da nekako zabodete Buducnost i posaljete Cedevitu na nas, Bobi, Cirbes, Bilan i Barac su preveliki zalogaj za njega. ama sprdam se zbog dovodjenja svakoga sem pleja. jedino na krilnim pozicijama je guzva.
harper lee Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ama sprdam se zbog dovodjenja svakoga sem pleja. jedino na krilnim pozicijama je guzva. za mene.
EmptyClip Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 38m38 minutes agoAleks Maric is under the contract with Galatasaray until the end of the season. The Club has option to go out between 26 Feb - 1 Mar. David Pick @AkordingTuSorsPartizan Belgrade are formalizing a deal to regroup with center Aleks Maric Да ли Пик поново лупета или Мишко бућка?
placenik Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Misko uvek bucka, to mu spada u opis radnog mesta ;)
theanswer Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Da je Pick napisao da ne dolazi pa da se i ponadam
Recommended Posts