Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

podzemni udari...

nadam se da je covek dobro.

• Replies 8.9k
  • Views 754.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kakvi podzemni udari, jel to neki humor, sta?

Lucidnu namernu u zavrsnici meca protiv Cedevite na ff, je nesto po cemu cu ga pamtiti (verovatno ceo zivot)...  Kamo srece da nas je napustio prosle godine u ovo vreme ...

@Aleks Maric

Decko je kao potomak Krajiske familije jos na rodjenju zaduzio crveno bela obelezja, ali realno to je sve od njegovog zvezdastva™ ... Posle je, igrajuci za nas do koske zavoleo Partizan i svaki put to spomene, bez obzira sto vec duze vreme nije ovde  ... Totalno nebitno u savremenom profesionalnom sportu ali eto mozda nam malkice pomogne, da uz stipendijicu™ privede ovu sezonu kraju u nasem dresu ...

Upoznao sam njega i caleta mu u leto 2013, otprilike se ovo sto pises slaze sa onim o cemu smo pricali. Aleks bas voli Partizan i nekoliko puta je rekao da mu je zelja da do kraja karijere igra jos neko vreme kod nas. Koliko cujem, trenutno nesto Misko koci, a to nije dobro.

@@Kojot, Timmy: Djavo se krije u detaljima, rekoh da je teski grobar, a ne rodjeni grobar ili nesto slicno. Posteri od pre 10+ godina ne znace nista.

Edited by Yoda

Kakvi podzemni udari, jel to neki humor, sta?

aha, snala mala, rekoh sace "svinja" da optuzi cokija i za atentat na tosu... jbg, povuce me momenat :(

• Author

Pod prismotrom Grobara je i menadžer Miško Ražnatović. Iako su se, nezvanično, pojavile i informacije da bi Marić da ode u neki jači i finansijski stabilniji klub, na pitanje šta se dešava sa Marićevim prelaskom u Partizan, Ražnatović je poručio:

– Ima puno logike, ali i određenih problema. Potrebno je određeno strpljenje u ovom trenutku, poručio je Ražnatović za Sportsku centralu.

Dobro je, barem nas nije oladio na prvu ...

Levski igra vrhunski odbranu :)

ubise vas trojkama

Edited by katamaran

To ipak hoćete da se osigurate na 4. mjestu u slučaju da Cedevita kiksira više od jedanput. 

Sinoć sam pomislio, dok je Cedevita bila gotova da izgubi, da sada svi jure četvrto mesto.

Pa četvrto mjesto je boom or bust, i Partizanu bi bilo možda i lakše od Morače, obzirom koliki bi pritisak bio s druge strane. Nije frka ispasti od CZ a ako izbaci Zvezdu to će biti injekcija adrenalina i svega, a Zvezdu ubrzano šalje na smetlište. 

Kako nam ide?

Napišite povremeno rezultat ne bilo vam zapoveđeno. Nisam u mogućnosti da gledam.

Vodite 44:37 na manje od minut do kraja poluvremena. Ne gledam pazljivo al ovi valjda 90% poena dali trojkama.

edit: 46:39 poluvreme

Edited by katamaran

+7 na poluvremenu.

Samo sutiraju trojke, ali mi se ni ne trudimo da igramo odbranu. Dallo pokazuje znake zivota

Hvala :-).

Ovo za sad izgleda kao jedna od onih utakmica iz ranijih sezona, kad se samo ceka trenutak kad nasi daju gas i odu na +20. Zaboravio sam taj osecaj :-D

Propustio sam pocetak, jesu li Bugari docekani bar nekim aplauzom posle onih sranja kod njih?

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Otprilike nam treba nekoliko minuta ozbiljnije igre i idemo na +20.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout