Timmy Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Бож'дар Dobro nam dosao. I da nas iznenadis, ako je moguce...
pbg12345 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dobro nam dosao. I da nas iznenadis, ako je moguce... tesko ce on na pleja
goofs Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cuh da su Misu pretukli, ali ne znam detalje. Pa se valjda pravi neka akcija da mu se pomogne, sredi stan... Jebo im mater usranu :(
ToniAdams Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dobro nam dosao. I da nas iznenadis, ako je moguce... gori od gagica ne moze biti. jebiga za misu, bas tuzno. nadam se da ce pronaci sadisticku marvu.
Miralem Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 moramo priznati da je gagara ipak ponekad imao momente lucidnosti, kada je radio tacno ono sto je trebao. a ne nesto sasvim neocekivano, sto nikom pre njega nije padalo na pamet.
ToniAdams Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 jeste, jedno pet momenata otkad je dosao u partizan.
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nisi u pravu, slazem se, nevazno u principu za ovu pricu. gde si ti video srbina iz rasejanja da navija za partizan?! strasna je ova vest da su pretukli misu.
Apollo Creed Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Legao bi nam Aleks kao budali samar. Pritom i tezak grobar.
ZokiAsov Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Bar nije isao redovno na tekme ko Danguba...
Nikodije Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Ciganin Maric je toliko lose izgledao u ovih par utakmica sto sam ga gledao u Galati, da mi se cini da je on zavrsio sa ozbiljnom kosarkom, i ne vidim tog carobnjaka koji bi ove sezone nesto iz njega izvukao. Sledeca stanica Brizbejn Sharks, i to je to od njega. Edited February 9, 2015 by Nikodije
Geo Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 (edited) moramo priznati da je gagara ipak ponekad imao momente lucidnosti, kada je radio tacno ono sto je trebao. a ne nesto sasvim neocekivano, sto nikom pre njega nije padalo na pamet. Lucidnu namernu u zavrsnici meca protiv Cedevite na ff, je nesto po cemu cu ga pamtiti (verovatno ceo zivot)... Kamo srece da nas je napustio prosle godine u ovo vreme ... @Aleks Maric Decko je kao potomak Krajiske familije jos na rodjenju zaduzio crveno bela obelezja, ali realno to je sve od njegovog zvezdastva ... Posle je, igrajuci za nas do koske zavoleo Partizan i svaki put to spomene, bez obzira sto vec duze vreme nije ovde ... Totalno nebitno u savremenom profesionalnom sportu ali eto mozda nam malkice pomogne, da uz stipendijicu privede ovu sezonu kraju u nasem dresu ... Edited February 9, 2015 by Geo
theanswer Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Директор црно-белих Драган Тодорић имао је судар у Београду, у коме му је аутомобил претрпео тоталну штету, а он је отишао у болницу ради детаљних прегледа због силине ударца. Како преносе "Новости", до судара је дошло када је други возач прошао кроз црвено светло и ударио у возило којим је управљао Тодорић. Спортски директор је прилично угруван, према првој процени лекара. Inače otkud vam tek sad ovo za Tumbasa, u međuvremenu je bio Informer da ga poseti tamo u Bariču i prikazali su slike te kuće u kojoj živi, baš baš baš neljudski uslovi pa su za vikend grobari preko fb organizovali neku akciju i očišćeno mu je to a danas protiv Levskog će ići neka kutija u koju će se ubacivati pare da proba to trajno da se reši.
Timmy Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Jbga, ja sam cuo sinoc (nisam bio tu par dana) i pomenuo. Nisam znao kad se dogodilo. A svasta za Tosu, sto se zaredjale te saobracajke..
Recommended Posts