Milogled Bluff Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Kako to mislis "Macvanin prelazi na pleja"? A ko nam je do sada organizovao igru? Edited February 9, 2015 by Milogled Bluff
Timmy Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Legao bi nam Aleks kao budali samar. Pritom, odlican momak i tezak grobar. Ako sad uprskamo, onda jbg. Em je preskup, em nije grobar (sto je naravno nebitno), em su pominjane neke sitnice, pa ne znam ni koliko je dobar momak. A ne kazem da nam ne bi lego..
Milogled Bluff Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Od svega nabrojanog, realno je jedino to da smo mi budale.
Yoda Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Em je preskup, em nije grobar (sto je naravno nebitno), em su pominjane neke sitnice, pa ne znam ni koliko je dobar momak. A ne kazem da nam ne bi lego.. Nisi u pravu, slazem se, nevazno u principu za ovu pricu. Edited February 9, 2015 by Yoda
ToniAdams Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Od svega nabrojanog, realno je jedino to da smo mi budale. govori u svoje ime. ja sam klasican glupan
Yoda Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Kako to mislis "Macvanin prelazi na pleja"? A ko nam je do sada organizovao igru? Mogao bi plej da nastavi pricu po kojoj ce pred plejof da dovuce bludnog kuma u Partizan, nemam nista protiv takve varijante. Edited February 9, 2015 by Yoda
MiddleClass Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ljudi, mozda Dalo ima mladjeg brata. Pitajte covjeka...
goofs Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dalo se pokazao kljucnim faktorom u procesu dovodjenja Pavlovica, sa onim "nabadaba", nije ni Debeli lud.
Timmy Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cuh da su Misu pretukli, ali ne znam detalje. Pa se valjda pravi neka akcija da mu se pomogne, sredi stan...
Geo Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Maric bez plejmekera koji moze da probije, je cisto bacen novac ...
Milogled Bluff Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 dalo je novi misa tumbas, a vi kako ocete Po statistici im je ucinak tu negde
Recommended Posts