Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sa stanovišta navijača partizana ima rezona da se želi KKCZ u polufinalu. Na Zvezdi bi bilo breme™ favorita i dosta veći pritisak (ovde mislim na onaj čisto košarkaški, kao bolje ekipa, bez poraza, više para i tako to), pa bi možda lako upali u paniku ili zglajznuli. U finali bi Partizan mnooogo teže dobio Zvezdu.

Sa druge strane, ta serija bi bila jedno takvo mega mučenje da je bolje da tu Zvezdinu opterećenost iskoristi npr Budućnost, a da mi™ pobedimo Cedevitu i tako uđemo u EL.

nego, gde nam™ je taj plej ?

• Replies 8.9k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

teško da možemo da dobijemo zvezdu u ovakvom formatu polufinala, a nema potrebe da pričamo koliko je bitno da uđemo u finale. mi smo u ovom trenutku jači samo na poziciji startne četvorke i imamo trenera koji bolje vodi utakmice (da zanemarimo incidente), mada se i tu stvari pomeraju ka radonjiću jer napreduje, za razliku od vujoševića.

zato sam i nabacio onu računicu da se domognemo trećeg mesta. slažem se, dosta je to sve nategnuto. mi smo zajebali stvar kada smo gubili od direktnih rivala i timova koje ozbiljni timovi sa glavom i repom moraju da pobede. ne moramo da idemo dalje od utakmice sa krkom u pioniru. 

Edited by pacey defender

ako igraci zvezde razmisljaju kao njeni navijaci, onda bolje i da ne igraju. imas 19-0 i kalkulises ko ce biti cetvrti. to nije luzeraj, to je mega giga luzeraj.

Sranja u derbiju ce biti bilo polufinale i finale abe ili finale domace lige. Svi uslovi su se vec stekli i samo se ceka perfect storm. Mislim da je za Zvezdu bolje da igramo u polufinalu i pobedimo ako smo bolji. Jednom cemo morati da skinemo sa kurca sva ta smaranja o nepobedivosti i sudijama i picke materine koje su se smucile svakom normalnom. Stoka sa tribina neka se bavi svojim stocarstvom a momci muda na teren i ono sto realno znaju, to je jedino ispravno.

Edited by Mos

Po prvi put se ne slazem sa konstatacijom da ce u eventualnom polufinalu sa vama biti sav pritisak na nama...Po prvi put svi kod Partizana su svesni sta ce ispadanje iz polufinala znaciti za klub u buducnosti i to najskorijoj,posebno oko EL,a sve se vrti oko upadanja u istu...Ove sezone skratice se ruka i vama...Slazem se da je na nama takodje pritisak zbog gore navedenih stvari,ali i na vama veci nego ikad...

Edited by Bogotac

sta je patkometrijski u oceni da ce jedan tim da nakanta drugi? preterujete.

Realnije je da preskocimo cedevitu a ne buducnost. Medjutim i to je nategnuto,jer mi moramo sve do kraja da pobedimo a cekaju nas dva izuzetno teska meca,sa zvezdom i sa buduc.u podgorici,dok oni imaju samo 1 tezak mec - sa zvezdom.

Ipak su sanse, po mom misljenju i vise od 50% da cemo zavrsiti na 4.mestu..sjebali smo se mi ranije onim porazima....a pleja u medjuvremenu nismo nabavili uopste, iako stize februar. Cak je poceo i tepic da se povredjuje.

Kako trenutno stvari stoje, sve su vece sanse da cemo se na kraju zadovoljiti evrokupom i sledece godine zahvaljujuci neverovatnom agilnoscu uprave.

Edited by BlackGeorge

Zvezda Telekom će sigurno da nas "pusti" da se ne pokaje u play offu.

Realnije je da preskocimo cedevitu a ne buducnost. Medjutim i to je nategnuto,jer mi moramo sve do kraja da pobedimo a cekaju nas dva izuzetno teska meca,sa zvezdom i sa buduc.u podgorici,dok oni imaju samo 1 tezak mec - sa zvezdom.

realnije je da mi imamo 4 teska meca (+cibona+mzt), a cedevita znacajno laksi raspored, tako da cetvrto mesto u ovom momentu zvuci kao puna kapa. kako smo igrali tokom cele ove sezone, bolje i nismo zasluzili.

realnije je da mi imamo 4 teska meca (+cibona+mzt), a cedevita znacajno laksi raspored, tako da cetvrto mesto u ovom momentu zvuci kao puna kapa. kako smo igrali tokom cele ove sezone, bolje i nismo zasluzili.

Naravno. Zapravo, u nekim drugim sezonama ovo što smo odigrali ne bi bilo dovoljno ni za plasman u plej of. Imamo sreću da je ovo vjerovatno najslabije izdanje lige otkako u njoj učestvuju svi klubovi iz regiona.

nabasah malocas na Dragana u jednoj privatnoj poliklinici...

• Author

+1

Bez plejmekera i sa hronicno usinutim Tepicem, nama su pobede u prepunom Pioniru i protiv losijih ABA timova ozbiljan uspeh ... AKo sastav ostane isti, totalno nam je nebitno sa kim cemo igrati u plejofu ...

S obzirom da će tenzija biti veća nego ikada, ne bi me iznenadilo da bude mrtvih povodom utakmica.

Zvezdini najverniji™ ne idu na jadransku ligu

Mislis da nece ici na polufinale ako budemo igrali protiv vas?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout