Lezilebovich Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 sa stanovišta navijača partizana ima rezona da se želi KKCZ u polufinalu. Na Zvezdi bi bilo breme favorita i dosta veći pritisak (ovde mislim na onaj čisto košarkaški, kao bolje ekipa, bez poraza, više para i tako to), pa bi možda lako upali u paniku ili zglajznuli. U finali bi Partizan mnooogo teže dobio Zvezdu. Sa druge strane, ta serija bi bila jedno takvo mega mučenje da je bolje da tu Zvezdinu opterećenost iskoristi npr Budućnost, a da mi pobedimo Cedevitu i tako uđemo u EL. nego, gde nam je taj plej ?
pacey defender Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) teško da možemo da dobijemo zvezdu u ovakvom formatu polufinala, a nema potrebe da pričamo koliko je bitno da uđemo u finale. mi smo u ovom trenutku jači samo na poziciji startne četvorke i imamo trenera koji bolje vodi utakmice (da zanemarimo incidente), mada se i tu stvari pomeraju ka radonjiću jer napreduje, za razliku od vujoševića. zato sam i nabacio onu računicu da se domognemo trećeg mesta. slažem se, dosta je to sve nategnuto. mi smo zajebali stvar kada smo gubili od direktnih rivala i timova koje ozbiljni timovi sa glavom i repom moraju da pobede. ne moramo da idemo dalje od utakmice sa krkom u pioniru. Edited January 27, 2015 by pacey defender
SleeperSleep Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 ako igraci zvezde razmisljaju kao njeni navijaci, onda bolje i da ne igraju. imas 19-0 i kalkulises ko ce biti cetvrti. to nije luzeraj, to je mega giga luzeraj.
Amos Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Sranja u derbiju ce biti bilo polufinale i finale abe ili finale domace lige. Svi uslovi su se vec stekli i samo se ceka perfect storm. Mislim da je za Zvezdu bolje da igramo u polufinalu i pobedimo ako smo bolji. Jednom cemo morati da skinemo sa kurca sva ta smaranja o nepobedivosti i sudijama i picke materine koje su se smucile svakom normalnom. Stoka sa tribina neka se bavi svojim stocarstvom a momci muda na teren i ono sto realno znaju, to je jedino ispravno. Edited January 27, 2015 by Mos
Bogotac Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Po prvi put se ne slazem sa konstatacijom da ce u eventualnom polufinalu sa vama biti sav pritisak na nama...Po prvi put svi kod Partizana su svesni sta ce ispadanje iz polufinala znaciti za klub u buducnosti i to najskorijoj,posebno oko EL,a sve se vrti oko upadanja u istu...Ove sezone skratice se ruka i vama...Slazem se da je na nama takodje pritisak zbog gore navedenih stvari,ali i na vama veci nego ikad... Edited January 27, 2015 by Bogotac
Joe D Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 sta je patkometrijski u oceni da ce jedan tim da nakanta drugi? preterujete.
Kreator Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Realnije je da preskocimo cedevitu a ne buducnost. Medjutim i to je nategnuto,jer mi moramo sve do kraja da pobedimo a cekaju nas dva izuzetno teska meca,sa zvezdom i sa buduc.u podgorici,dok oni imaju samo 1 tezak mec - sa zvezdom. Ipak su sanse, po mom misljenju i vise od 50% da cemo zavrsiti na 4.mestu..sjebali smo se mi ranije onim porazima....a pleja u medjuvremenu nismo nabavili uopste, iako stize februar. Cak je poceo i tepic da se povredjuje. Kako trenutno stvari stoje, sve su vece sanse da cemo se na kraju zadovoljiti evrokupom i sledece godine zahvaljujuci neverovatnom agilnoscu uprave. Edited January 28, 2015 by BlackGeorge
El Guapo Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Zvezda Telekom će sigurno da nas "pusti" da se ne pokaje u play offu.
Nebojsa Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Realnije je da preskocimo cedevitu a ne buducnost. Medjutim i to je nategnuto,jer mi moramo sve do kraja da pobedimo a cekaju nas dva izuzetno teska meca,sa zvezdom i sa buduc.u podgorici,dok oni imaju samo 1 tezak mec - sa zvezdom. realnije je da mi imamo 4 teska meca (+cibona+mzt), a cedevita znacajno laksi raspored, tako da cetvrto mesto u ovom momentu zvuci kao puna kapa. kako smo igrali tokom cele ove sezone, bolje i nismo zasluzili.
keitel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 realnije je da mi imamo 4 teska meca (+cibona+mzt), a cedevita znacajno laksi raspored, tako da cetvrto mesto u ovom momentu zvuci kao puna kapa. kako smo igrali tokom cele ove sezone, bolje i nismo zasluzili. Naravno. Zapravo, u nekim drugim sezonama ovo što smo odigrali ne bi bilo dovoljno ni za plasman u plej of. Imamo sreću da je ovo vjerovatno najslabije izdanje lige otkako u njoj učestvuju svi klubovi iz regiona.
1n54jd3r Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 nabasah malocas na Dragana u jednoj privatnoj poliklinici...
Geo Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 realnije je da mi imamo 4 teska meca (+cibona+mzt), a cedevita znacajno laksi raspored, tako da cetvrto mesto u ovom momentu zvuci kao puna kapa. kako smo igrali tokom cele ove sezone, bolje i nismo zasluzili. +1 Bez plejmekera i sa hronicno usinutim Tepicem, nama su pobede u prepunom Pioniru i protiv losijih ABA timova ozbiljan uspeh ... AKo sastav ostane isti, totalno nam je nebitno sa kim cemo igrati u plejofu ...
Dankan Ajdaho Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 S obzirom da će tenzija biti veća nego ikada, ne bi me iznenadilo da bude mrtvih povodom utakmica.
theanswer Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Zvezdini najverniji ne idu na jadransku ligu
Moća Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Mislis da nece ici na polufinale ako budemo igrali protiv vas?
Recommended Posts