Geo Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Iscupasmo na induvidualni suv kvalietet pobedu na kraju ... Nadam se da su slepci jos jednom uvideli, da bez plejmekera nema cemu da se nadaju, kada su el. ambicije u pitanju ...
pacey defender Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Nego, braćo, je l vam sad jasno zašto je dobro imati košarkaškog Murinja na klupi koji ume da preuzme pritisak javnosti na sebe i Kadinjača-like pričama osokoli našu momčad? :D glupa su vam pitanja.
theanswer Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ja sam propustio veći deo treće tako da je moj utisak generalno dobar :D
MayDay Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) Malo naših dečaka, nek im raste želja, nek im divlja samopouzdanje. :D Edited January 18, 2015 by MayDay
Apollo Creed Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Kako se raduju sto ne moraju da treniraju od 7 am...bebice...
Jose Raul Capablanca Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Kad bismo nekako mogli da zaboravimo Dalloa u Valjevu, a prosvercujemo Ljubicica u bus Neka hvala. Eventualno može Dalo da ostane, al bez Ljubičića. Indijanac najgore vrste, očigledno igra tekme protiv nas sa posebnim motivom, ali to ne menja generalnu sliku. Što se Andrića tiče, dobra minutaža za njega. Super je to što je ubo bitnu trojku, ali osim toga najgori na terenu. Neverovatno spor na nogama, užasan odraz, minimalne šanse da završi bilo šta što nije trojka i to kad mu drugi naprave poziciju. Igrač kojem bi uvek dao da opali 2-3 u prvoj četvrtini, ako ništa ne ubode, ne mora više ni da ulazi. U svakom trenutku bi gledao pre Marinkovića, čak i Milutinovića.
Nebojsa Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 U svakom trenutku bi gledao pre Marinkovića, čak i Milutinovića. uh, ovo je vec brutalno. stoji dobar deo posta o limitiranosti, al' je "miha" isto tako i nas most improved player ove sezone. npr, njega bi pre gledao da sutne trojku (u bilo kom momentu) nego bilo koga drugog u timu.
Jose Raul Capablanca Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) I ja bih pre da on šutne trojku nego bilo ko drugi. Ali ostalih 10ak elemenata igre bih radije video bilo koga drugog. A i tu trojku mora neko da mu iskreira. Sa plejmejkerom bi on zaista dobio na smislu, da može da igra igru Fridzon style i svima super. Ovako, gubimo pola napada, svaki put kad lopta stigne do njega, a nije u situaciji da šutne. Edited January 19, 2015 by Jose Raul Capablanca
goofs Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Gubimo pola napada i mnogo vise u odbrani. Andric je najkonstantniji nas suter ove sezone i to je razlog zasto jos uvek igra ovoliko minuta. Meni je Milutinovic gotivan jer zeli brzu igru i uvek povlaci kontru, osim njega u ekipi to radi samo jos Macvan. Inace, mislim da su u Valjevu najmeksi kosevi u ABA ligi, bilo je brdo koseva posle 2-3-4 kontakta lopte sa obrucem.
Jose Raul Capablanca Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 According to Shams Charania of Real GM, Bryce Cotton, who's currently playing in D-League with the Austin Spurs, has rejected several offers from Europe, in particular from Turkey, Italy and Serbia (most likely from Partizan Belgrade).
pacey defender Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Jer mu rod onaj Pamuk sto je ranije igrao za nas?
Кристофер Лумумбо Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 skidam kapu i organizujem udruzenje gradjana "ugasimo kk crvenu zvezdu i sve njene verzije" ako ponovo osvojite titulu. mada, ukoliko pogodite sa amerikancima...recimo bryce cotton sa providenca. nece proci u san antoniu, neka neko prenese duji. duja cita forum! drste gace svi koji ste ga pljuvali.
Recommended Posts