Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Crnci i Crnogorci najbolji plejevi!

• Replies 8.9k
  • Views 754k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Crnci i Crnogorci najbolji plejevi!

Dakle Omar Kuk je najbolji plej Evrope

a prava. ko i otac i djed.

S tim sto on mozda jednog dana i zavrsi :fantom:

• Author

Pa ove apsolvente™ sto igraju za krevet u studenjaku i bonove u istoj menzi , su mogli pun autobus iz CG da skupe i celo leto da se zajebavaju sa istima kroz cuvene probe ... Mnogo neozbiljno i za nase standarde ...

to, da je nesto neozbiljno za nase standarde, ne postoji.

Pitanje da li bismo voleli prvog pleja, je najduhovitije ikad postavljeno na ovom forumu.

Dallo bi bio mr. triple double u toj njihovoj ligi :lolol:

Vraća se Crnogorče sutra kući. Sad mi žao što smo se ovoliko sprdali. :-(

Aj bogati, ko zna da li bi inace video Beograd

Ček bre, ako je član Univerzitetske, znači da ima neki indeks, što znači da se vjerovatno vraća u G blok

Prosetali mu ime po novinama malo radi reklame. Ne bi me cudilo da stvarno potpise za nekog uskoro :D

Meni ovo putovanje avionom nešto tjera na sumnju. Da je u pitanju autobus, pa da povjerujem da smo finansirali njegov dolazak, ali biće da se on ipak odlučio na ovu avanturu u sopstvenoj režiji.

cemu jebote cela cirkuzanija? stvaraju privid da nesto rade?

ne razumem uopste.

Ma ne znaju kud gone. Prije par dana je govorio o Perkinsu sa visine, uz stav "ko je on da se nudi nama", a prije godinu dana je, kada smo bili u neuporedivo boljoj finansijskoj situaciji, na sličan način doveo Kinsija.

Ma ne znaju kud gone. Prije par dana je govorio o Perkinsu sa visine, uz stav "ko je on da se nudi nama", a prije godinu dana je, kada smo bili u neuporedivo boljoj finansijskoj situaciji, na sličan način doveo Kinsija.

to je bilo fenomenalno, "ako treba zvacemo mi vas". ajde neka se popisa na svakog menadzera, onda ce da moli da mu dolaze ovi iz lovcena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout