MocaVukotic Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) čak iako nije tačno da je dao kintu, za sve što je pekmen uradio za KKP, kako na terenu, tako i van njega, zaslužio je spomenik ispred pionira. Edited January 6, 2015 by MocaVukotic
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ispred, ne u pioniru može na onom račvanju ispred stamenkovića
MiddleClass Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) ne može pošto je hala klubaški neutralna+1 Uostalom, gdje je reciprocitet? Neka da Pekmen pare i Zvezdi. Neka gleda trenutne rezultate, poziciju na tabeli i u Evropi. Dosta više sa favorizovanjem jednog kluba! Edited January 6, 2015 by MiddleClass
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 kao da govori strikan dulo iz tebe
Miralem Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ispred, ne u pioniru može na onom račvanju ispred stamenkovića ja bi ga stavio na sred poligona, pa da klinci kad polazu vozacki moraju u rikverc oko njega.
Miralem Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 dobro, onda da skinemo kneza mihajla i stavimo pekmena na konja.
MayDay Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Lol, to bi ti Crnogorca da metneš na najvažnije srbijansko mesto!
copkillah Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 To što je slučajno rođen tamo i što ima njihov pasoš i što igra za njihovu reprezentaciju ne znači da je Crnogorac!
Ted Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 najvece srbende koje znam, svi su redom crnogorci :)
Giggsy Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Zna se ko je odbio Milove pare u lockout sezone da bi dosao u voljeni klub
Jimmy Kowalski Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Jedina pozitivna stvar ove sezone Marinkoviću ugovor za punoletstvoIzvor. B92, Tanjug | MN Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da će Vanja Marinković uskoro potpisati profesionalni ugovor jer je u petak postao punoletan. Starsport Vujošević je najavio da će se Edo Murić, koji se poredio na meču sa Crvenom zvezdom Telekom, vratiti u ekipu posle meča sa Olimpijom. Trener srpskog šampiona istakao je da je njegova ekipa i pored zdravstvenih problema podigla formu. "Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo određenih zdravstvenih problema ove nedelje, Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali još nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić", izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.Vujošević je potvrdio da je bilo kontakata sa menadžerom američkog plejkera Dorona Perkinsa."Zvao me je neki čovek, nemam pojma kako se zove, i pitao me da li smo zainteresovani za dovodjenje Perkinsa. Ja sam ga pitao da li je on njegov menadžer, a on je odgovorio da jeste. Odgovorio sam da bismo ga kontaktirali da smo zainteresovani", rekao je Vujošević i osvrnuo se na meč sa Olimpijom koji se igra u subotu od 21 čas u okviru 17. kola ABA lige."Olimpija je direktan konkurent za plasman među četiri. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku."Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da očekuje težku utakmicu protiv direktnog konkurenta za plej-of."U Ljubljani smo ubedljivo poraženi, bila je to jedna od naših najslabijih utakmica ove sezone. Trebalo bi da igramo kao protiv Cedevite, maksimalno borbeno i sa istim pristupom, bez obzitra na snagu rivala", poručio je Milosavljević.
Recommended Posts