April Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Navodno je Pekovic vec dao kintu i za Pavlovica. Vanilla Partizan BC
theanswer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dejvid pogodim 1 u 10 Pik kaže da bi Doron Perkins došao ako ga hoćemo.
goofs Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Mislim da ga svi ovde na PPPu hoćemo. Nek neko javi Piku.
Kreator Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 ja i dalje razmisljam o ovom pekovicevom potezu.....mene je malo sramota kao navijača na šta smo spali da nam naši bivši asovi daju novac. kako danilovića i ekipu oko njega nije sramota? bruko jedna...
theanswer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Danilović je napravio važan korak, pojavio se zapravo na utakmici KKP. Small step for man.... Što se para tiče, ja nisam video da je neko kredibilan preneo ovo, što ne znači da nije tačno (prenele novosti pisanje naših novina), tako da aj da sačekamo što se toga tiče. Edit, Pik kaže da je Peković donirao 100k Edited January 5, 2015 by theanswer
goofs Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 ja i dalje razmisljam o ovom pekovicevom potezu.....mene je malo sramota kao navijača na šta smo spali da nam naši bivši asovi daju novac. kako danilovića i ekipu oko njega nije sramota? bruko jedna... Jbmliga, i Danilovic je svojevremeno upumpao ozbiljnu kintu u klub, kao i Divac i Paspalj. Tako da meni ovo sve nije toliko skandalozno. To sto vode klub kao da je jos uvek '95 jeste.
Djuro Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Jbmliga, i Danilovic je svojevremeno upumpao ozbiljnu kintu u klub, kao i Divac i Paspalj. ma da, kako da ne. to je samo mit.
Nikodije Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Pekmen ubiva milion mesecno, pa za njega i nije preveliki teret da donira tih 100k. Da nije dao, Dulence bi vec nasao nacin da ga isproziva zato sto ne da. Edited January 5, 2015 by Nikodije
theanswer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Pekmen ubiva milion mesecno, pa za njega i nije preveliki teret da donira tih 100k. Da nije dao, Dulence bi vec nasao nacin da ga isproziva zato sto ne da. Ajde prekinite više da lupate. Što je mnogo, mnogo je. Edited January 5, 2015 by theanswer
James Marshall Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Iskren da budem, meni je više za čuđenje da Pekmen daje pare da bi se plaćao čovjek koji se namlatio para u NBA za desetogodišnjeg vakta tamo. Ja sam iskreno mislio da SP igra bez para, tako se to predstavljalo i sa njegove i sa svih ostalih strana.
theanswer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Iskren da budem, meni je više za čuđenje da Pekmen daje pare da bi se plaćao čovjek koji se namlatio para u NBA za desetogodišnjeg vakta tamo A izvor za ovo ti je ko?
Lezilebovich Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Iskren da budem, meni je više za čuđenje da Pekmen daje pare da bi se plaćao čovjek koji se namlatio para u NBA za desetogodišnjeg vakta tamo. Ja sam iskreno mislio da SP igra bez para, tako se to predstavljalo i sa njegove i sa svih ostalih strana. predstavljalo se da igra za manje para nego što može da dobije u Kinama i sl., a ne za džabe. bar sam tako ja razumeo.
James Marshall Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 A izvor za ovo ti je ko? Za koje? Da se namlatio para, to je valjda logično. A za ovo prvo, eto ti par postova iznad. Ne tvrdim ja to, niti imam bilo kakav odnos prema tome, Peković pošteno zaradio, može i u vatru da ih baca ako mu je ćejf, a ako pomaže bivši klub, još veći naklon za to. Meni je logičnije da, i ako je dao pare, da se to spiska za ukidanje BAT-a, dovođenje pleja itd. A što se tiče ovog mog utiska da igra za dž, nekako sam ga stekao iz njegovih izjava tipa - nisam mislio da se vraćam košarci, ali eto nakon onih silnih navijačkih "Saša, Grobari te zovu" sam odlučio da zaigram za Partizan. Obzirom da se pričalo da je odbio neke ponude iz Kine, stvarno sam mislio da pare, pa ni minimalne, nisu u igri niti da predstavljaju bilo kakav faktor. Iskreno sam mislio da je došao da pomogne voljeni klub za dž.
Kreator Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 po medijima je već počelo da se licitira da li će novi plej biti gordon ili perkins..a još nije ni potvrdjena tačnost informacije o pomoći pekovića.
Recommended Posts