Yoda Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) Убедљиво најбоља утакмица у сезони, могло је ово и преко 20 разлике да иде. Велика штета за неке раније поразе, овако нам следи Звезда. Са оваквим залагањем, Тепићем, Мурићем и чигром(тм) могли бисмо мало да их намучимо. Утисак иза коша је Андрић који је погодио увек кад је требало, видно спремнији Павловић, Гаги који се враћа полако у питбул мод и инфериорни центри које је Билан сабијао. Укић наравно никакав, Гордић бољи него код нас, Пилепић без мозга, Араповић баш таленат. Мачванова повреда деловала баш гадно у старту, одмах му ставили лед, био је видно нервозан. Свима у хали пао камен са срца кад је, последњи, изашао на загревање пред друго пол. Edited January 4, 2015 by Yoda
katamaran Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Na sastanku u Zadru, čelnici su usvojili odluku da se umesto fajnal fora održi plej-of u kom će se igrati na tri pobede. Četiri najbolje ekipe u ligaškom delu takmičenja otići će u plej-of, koji će se igrati po sistemu 2-2-1 u polufinalu i finalu.
theanswer Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Tri. Utisak je enormna razlika između Vujoševića i Gašića na klupi. Nije da to i nismo znali al eto da ne ostane zapaženo. Više su Vanja i Milutinović igrali danas nego u Zadru a DM manje. U redu, nema Tepića sad ali opet. Posebno raduje rola Milutinovića. Za dežurne branitelje lika i dela prvog centra da napišem samo da je sam sebe i ekipu uveo u problem sa faulovima, jedan je dobio u napadu, dva na po 6m od koša.
Ryan Franco Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Bilo bi do jaja kad bi Calendar na sajtu ABA lige radio.
misko maric Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Gordić je kod nas bio skroz dobar. Jedna od čudnijih, zapravo baš Duletovih odluka, mi je bila da se ne pokuša njegov ostanak. Prvog ga se odrekao. Dobro, nije igrao džabe, to je istina.
copkillah Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ne znam, više pristojan nego dobar, ali svakako je bio ok. Imao je tu ružnu osobinu da očekuje svoje pare. Takvi ljudi nam nisu potrebni.
Recommended Posts