pbg12345 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Poslati forumske grobare ili cigane, pitanje je sad. Ili jednu kombinovanu delegaciju. kojota. 2 u 1
Кристофер Лумумбо Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 ali ja ga branim, timmy je taj koji napada, morace on da ide.
Djuro Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 nema potrebe da bilo ko ide do njega. PSD dobro zna ko su ti - kako bi inace znao da su bili oslobodjeni fizickog? (btw, da li on to preti nekome?) prica oko brenda je glupost i zamka za naivne. prvo, PAR ne moze biti i nije najveci brend u srbiji a drugo, biti brend ne garantuje i opstanak. milion brendova (svetskih, mnoogo vecih od Partizana) je umrlo, nestalo, nema ih vise. na brendu se mora raditi - on se mora graditi, zalivati, razvijati i pazljivo cuvati. a ovo sto PSD i Dule rade je upravo suprotono - to urusava brend, srozava ga, snizava mu ekonomsku vrednost te vodi njegovom nestajanju. oslanjanje na pomoc drzave je apsolutno neprihvatljivo. ne zelim da kroz budzet (ili javna preduzeca) finansiram KKP ili KKCZVBG. smesno je to sto tvrdi da KKP ima jedan racun. onaj ko je ikada radio sa njima zna da je to vic godine, i brate pusti nas tih prica "evo, ako smo mi problem, idemo odmah". znam da je to u srbiji narodni obicaj ali stvarno je jadno i bedno.
Ryan Franco Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 btw, da li on to preti nekome? nikako, samo poziva da se sedne na kaficu i malo tako drugarski popriča i sagleda drugi ugao.
Lezilebovich Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Silobad je vec na aerodromu.. A Čovara
James Marshall Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Pa to je super, posljednje pojačanje je samo sebi gorivo sipalo da dođe. Kako kukate ja sam mislio sad vam stiže na bicikli plej (ili eventualno dolazi klasičnim kros kantri stilom, da bude brže uđe u formu), a ono se ima i za avion.
nemoderisani Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 oslanjanje na pomoc drzave je apsolutno neprihvatljivo. ne zelim da kroz budzet (ili javna preduzeca) finansiram KKP ili KKCZVBG. pa finansiraš, i jedne i druge.
ToniAdams Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Preljepo http://www.kkpartizan.rs/sr/intervju.php?id=1808
keitel Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 U ovom razgovoru jedino što nedostaje je odgovor na pitanje šta je tačno njegovo zaduženje u klubu i čime on doprinosi na mjestu predsednika.
Milogled Bluff Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ne mogu da citam, neka kakva dobra dusa da dajdzest u max 20 karaktera
Recommended Posts