Kreator Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 da nema mačvana ladno bi smo gubili ovaj meč sa deset razlike...dalo je opet katastrofalan, kad god je u igri mene obliva hladan znoj.
radisa Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 da nema mačvana ladno bi smo gubili ovaj meč sa deset razlike...dalo je opet katastrofalan, kad god je u igri mene obliva hladan znoj. To što Dalo igra, komotno može da igra pola foruma... A mehanika šuta mu je kao u klinca koji još nije naučio da šutne, već mora da izvlači iz grudi...
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Tepa sedam veoma važnih poena za kratko vreme Mačvan igra sve
Nikola77 Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Dzikic sjajno vodi ekipu, kako u napadu tako i u odbrani.
Kreator Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Tepa sedam veoma važnih poena za kratko vreme Mačvan igra sve Bravo tepiću...i skače, i igra odlično odbranu, fenomenalan večeras on i mačvan najbolji, dobar i milosavljević
keitel Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Častiše nas sudije na kraju sa ovim faulom Armsteda. Inače, opet smo prilično pali u poslednjoj četvrtini, nikako ne kapiram kako Vujošević ne vidi da Milosavljević ne može da ima ovoliku minutažu. Ako je Tepić iznuđen slučaj, za ovo stvarno nema nikakvog opravdanja.
SleeperSleep Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 macvan+tepara+dmb vise nego dovoljno za krkane. krka je sad otpala, uskoro ce i olimpija. za 4. mesto ce biti borba cibone i kkp.
Frau Gabrijela Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 meni je milenko mnogo drag igrač i teško mi pada kad se oplete po njemu. znam da je nekad s razlogom, ali ipak. bravo za njega, mačvana i kapitena.
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 meni je milenko mnogo drag igrač i teško mi pada kad se oplete po njemu. znam da je nekad s razlogom, ali ipak. bravo za njega, mačvana i kapitena. Po meni nije opravdano kada se oplete po nekome ko stvarno daje sve od sebe. Treba oplesti po onome ko od njega možda traži nešto što ovaj, uprkos najboljoj volji, ne može.
ToniAdams Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A koje tacno kosmicke sile drze ono kosarkasko nedonosce daloa u prvom timu?
theanswer Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 I Milutinov je odigrao korektno. Milutinov je dušu dao za ovakve utakmice. Obično jednu ovakvu on odigra odlično jednu Gagić. Samo kad je utakmica protiv nekog tima koji ima iole školovanog centra ne možemo da dobijemo ni pola ovakve utakmice kombinovano od njih dvojice.
SleeperSleep Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 macvan je stvarno sjajno odigrao. ipak, najupecatljiviji utisak je koliko je dzikic potcenio tepica i kako mu je ovaj to natrljao u facu. pravda.
Timmy Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 :) Tek ce biti pravda kad Tepa resi polufinalnu seriju :D
Recommended Posts