Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nije lepo da se dimi u sportskoj hali. Btw, nisam eksplicitno pominjala duvanje, samo sam otišla da pitam otkad je dozvoljeno pušenje u hali.

• Replies 8.9k
  • Views 753.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

А ти као не знаш од кад је дозвољено пушење у хали.

Одувек :lolol:

Kad je sutra Duletova konferencija th_Popcorn.gif

Čim se završi jutarnji trening koji počinje u 7, znači oko 12

Na temu pušenja, oni koji zapale cigaru u tolikoj masi ljudi u zatvorenom prostoru su šupčine. Pošto već skoro sedam godina sedim na istom mestu, ne pamtim da je toga bilo, osim juče, a to su bili neki lik i neke retardirane klinke koje sam tu prvi put video. Verovatno i poslednji, srećom.

zar to pušenje u zatvorenim javnim prostorima nije zabranjeno? tipa, kazna 5000 din za učinioca i 50000 za odgovorno lice?

Zar ubacivanje predmeta na teren i gadjanje istima sudija i igraca nije zabranjeno? Tipa, kazna zatvora i zabrana prisustva sportskim priredbama?

Dakle dolazimo do toga da kaznu treba naplatiti i od redara koji su sve to omogućili  :fantom:

Ja sam juče kasnio i stigao sam pred kraj prve četvrtine i lik me je samo pitao imam li nešto i to je bilo to što se tiče pretresa. 

zar to pušenje u zatvorenim javnim prostorima nije zabranjeno? tipa, kazna 5000 din za učinioca i 50000 za odgovorno lice?

:ziga:

Completely unrelated, danas šiznula što su se kod mene tamo iza klupe ponabijali silni divljaci koji su pušili ne samo cigiz, nego i džointe palili. Jebote. Išla do redara na poluvremenu, oni mi sležu ramenima.

jednom tako neko dosao kod mene i usmrdeo mi dnevnu sobu dimom, iako sam ga lepo zamolio da to ne radi vec da izadje na terasu.

:D

Ja sam samo prdeo na pivo.

i mrvio one kekse po podu sto ih jedes za dorucak ko da imas 6 godina.

A sto nema konferencije za stampu pred Solnok  :mad:

edit: bila, nista zanimljivo, Gasa se okrece Solnoku i kaze da nema vremena za tugovanje

Edited by pantelia

Neje bila. Samo okačili izjavu na sajt.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout