Блок_64 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Sudije od prve cetvrtine ne znaju gde udaraju Не знам дали си гледао синоћ Металац - Задар,да видиш како тек судије немају појма.
SleeperSleep Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 evo sad i cista nesportska planinicu nije sudjena. bezveze.
Milogled Bluff Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Aj odjebi ocu, cim prestanes da pises potpune maloumnosti
cartman Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Не знам дали си гледао синоћ Металац - Задар,да видиш како тек судије немају појма. Nisam ali cu probati da pogledam ako uhvatim vreme. Ovde je bilo svega...i sviranja i nesviranja i promena odluka i menjanja kriterijuma... Uz to i preterana nervoza Partizana i malo vise bacakanja na obe strane i eto ti jedne ocajne utakmice
Geo Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Gasic ce najvaerovatnije imati 3/3 skor ..
TheBigFlegma Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Potpisivanje Pavlovića je ozbiljna greška. Igra kao govno, ponaša se kao govno, bolje da su ga pustili da peca.
Блок_64 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Nisam ali cu probati da pogledam ako uhvatim vreme. Немој веруј ми.Почело у 21-00 завршено у 23-05
frn1782 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 To je to. Ovde ima 3 ozbiljna igraca-Macvan, Milosavljevic i Pavlovic. I da dodje plej ne znam koji previse je to limitirano.
James Marshall Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Angažman nekih igrača Partizana sramotan. Pavlović, ne znam koji mu je kurac, ali kao da je u fazonu "ala me nasukaše da se vratim, jebomeotac, umjesto da sam nastavio da pecam". Jovović totalno nadmudrio suprotnu stranu (ko god to bio), time management nekim igračima katastrofa, loše reakcije Gašića, Milutinov dobar protiv krš centara ali protiv ozbiljnih ekipa očigledno ima problema, falio Gagić. Opet, ovaj poraz ne znači ništa, nije vama Budućnost ni bila rival od početka prventstva, i dalje ste favoriti za #4 i realno možete i do #3.
ljakse Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 samo da primetim da vujosevic uopste nije lud nego proracunati smrad koji ovom kampanjom protiv centara moci pred navijacima pravi alibi za apsolutni fijasko u pogledu upravljanja klubom. Može mu se, sve dok mu hala aplaudira dok izlazi sa terena posle isključenja zbog luđenja i razmrdavanja ekipe.
Ted Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) to bi bilo to, previse poraza, veliki zaostatak i sto je najcrnje ekipa ni na sta ne lici pa nije izgledno da ce uci u seriju pobeda....vise lici da ce biti neka druga serija....ne pomaze ovde ni plej vise, sve podseca na jednu raspad sezonu za zaborav Edited December 21, 2014 by Ted
SleeperSleep Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Opet, ovaj poraz ne znači ništa, nije vama Budućnost ni bila rival od početka prventstva, i dalje ste favoriti za #4 i realno možete i do #3. zasto tako skromno - ja bih rekao da ni 1. mesto nije predaleko.
Kreator Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 samo da primetim da vujosevic uopste nije lud nego proracunati smrad koji ovom kampanjom protiv centara moci pred navijacima pravi alibi za apsolutni fijasko u pogledu upravljanja klubom. +1 DULE ODLAZI !!!!
Recommended Posts