SleeperSleep Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ljudi, ekipa vam je opasno limitirana i pride skrpljena na rate. dva najbolja igraca vam nisu prosli pripreme sa ekipom - jedan od njih je pecao do pre 2 nedelje. svoje mesto u rotaciji ove sezone imaju likovi poput daloa, bogdanovic luke, milutinovica, bezbradice. trener vam je skroz odlepio. bez imalo zezanja, meni je i ovaj skor partizana iznenadjenje, bez obzira sto je liga bas slaba ove godine.
Kreator Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 počinjem ozbiljno da sumnjam da dule/danilović/šilobad žele loše partizanu. nemoguće je da ne postoji nijedan običan jeftini plej na tržištu. u to ne mogu da me ubede nikako..
Lezilebovich Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ali bi onda morao da prizna da je pogrešio za Daloa, a to je izgleda jako teško DV-u. ne znam šta drugo ... ili teraju inat jedan drugom i ko jebe partizan (u šta mi je dosta teško da poverujem)
Ted Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) igramo kao invalidi, samo nam kolica fale, da se lakse krecemo potpuno je neverovatno da nasi nazovi centri ne mogu da zaustave onu bedu koju Zadar ima pod kosem, prave im decu Sobin i onaj na K ne znam ni kako se zove....resenja u napadu su bila za nepoverovati, Tepa je imao jos jednu praznu tekmu, Pavlovic je srljao, kapiten je drzao koliko je mogao, Milutinov i Gagic su zasrali sve sto su mogli, Gasic statirao u kukuruzu....nema igre, nema organizacije, nema plana....sve se svodi na individualno nadahnuce koga danas nije bilo ni u tragovima Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Edited December 13, 2014 by Ted
Dankan Ajdaho Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 BTW, Dalo je odigrao utakmicu karijere, tek sad će se postaviti pitanje šta će vam plej :)
Ted Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 verovatno cemo u nekom trenutku proigrati, a to ce biti trenutak u kome ce biti kasno za bilo sta, tamo negde u februaru npr....a lepo se namestilo, slabi Zadar, pa dve kuci, taman da se napravi iskorak Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Ted Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 inace Gasic je na kzs konstatovao da smo imali problema u organizaciji igre....sto je konstatacija u rangu one da covek bez noge ima problema sa kretanjem....ma nemoj!!! pa otkud to!!! Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
theanswer Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ali bi onda morao da prizna da je pogrešio za Daloa, a to je izgleda jako teško DV-u. ne znam šta drugo ... ili teraju inat jedan drugom i ko jebe partizan (u šta mi je dosta teško da poverujem) Nije do toga, ne bi onda pričao po konferencijama kako nam treba plej. To je indirektan napad na Danilovića a šta Danilović u svemu tome radi i šta o tome misli to verovatno ni on sam ne zna. O DV-u su ispisane stranice i stranice ali ništa manje ljigavo nije od Danilovića da bude predsednik kluba, da se ne oglašava i čak ni ne dolazi na utakmice. To je sramota isto kao kada DV napada sudije.
Nebojsa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ima jos dosta da se igra - 14 meceva. olimpija koja je treca, nam bezi samo dve pobede, cedevita sutra da dobije buducnost se pridruzuje na istom odstojanju. koliko smo tragicno veceras izgledali, i kako u proseku ninasta ne licimo od pocetka sezone, uopste nismo u losoj poziciji
LeBron Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ima jos dosta da se igra - 14 meceva. olimpija koja je treca, nam bezi samo dve pobede, cedevita sutra da dobije buducnost se pridruzuje na istom odstojanju. koliko smo tragicno veceras izgledali, i kako u proseku ninasta ne licimo od pocetka sezone, uopste nismo u losoj poziciji Olimpija vam bezi prakticno tri pobede jer ima skoro 30 razlike iz Ljubljane
theanswer Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Olimpija vam bezi prakticno tri pobede jer ima skoro 30 razlike iz Ljubljane Dobićemo ih 40 u paklu Pionira
Ted Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) ne treba uopste gledati tabelu, preduslov je da pocnemo da licimo na tim, bez toga nema leba, sta god drugi da igraju....ponovicu stoti put, nismo dobili ni jednu iole kvalitetnu ekipu od pocetka sezone (ne racunam onu prijateljsku pre par dana)....pogledajte koga smo dobili pa izracunajte kakve su sanse....jos cekamo na pobedu protiv ekipe koja nesto znaci....a trebace nam vise takvih pobeda da bi se primakli f4 Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Edited December 13, 2014 by Ted
Блок_64 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 igramo kao invalidi, samo nam kolica fale, da se lakse krecemo potpuno je neverovatno da nasi nazovi centri ne mogu da zaustave onu bedu koju Zadar ima pod kosem, prave im decu Sobin i onaj na K ne znam ni kako se zove... Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Краљевић ако мислиш на центра Задра.
Timmy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Mnogo preterujete u kritici. Pre samo 3 dana smo odigrali najbolji mec u sezoni. Logicno je da neuigrana ekipa oscilira.
Recommended Posts