Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

slobodna bacanja 4/21....Bože uzmi me!!!!

Edited by Ted

• Replies 8.9k
  • Views 753.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

slobodna bacanja 4/21....Bože uzmi me!!!!

7/20

lol, bitno da b92 naziva Andrica tragicarem, momak je ovde najmanje kriv za bilo sta, i to debelo

Da ponovim: vujosevic je najveca stetocina i najveci neprijatelj partizana. Nebojsa Covic nam ovo ne bi napravio za sto zivota sto nam on radi.

7/20

sve jedno, nek me uzme  ;)

Zbog ćaleta koji seče vene zbog ovih nesposobnjakovića

e jbg, onda te razumem :)

• Author

liga je toliko losa da ste sigurno u 4, a onda je sve moguce

poslednje sto zelim je polufinale zvezda-partizan,a glavni razlog nije vas kvalitet

nadam se da ste treci na kraju, finale bi svakako bilo sa manje tenzije

jbg, svei da partizan nema ni dinara, za plate milutovica i bogdanovica moze se dovesti kakav takav plej, a ova dvojica svejedno ne sluze nicemu

Meni je neshvatljivo , da ne mozemo da dovedemo pleja makar kalibra ovog Florensa, koji sigurno igra za smesne pare ... a igracki(rezultatski) bi puno znacio

ne uklapa se, to mora da bude jedno specifično biće, unikatno u svakom pogledu, ne rastu taki na grani, valja sačekati i dobro odmeriti, jutro je pametnije od noći, ne seći preko kolena, preko preče naokolo bliže

Meni je neshvatljivo , da ne mozemo da dovedemo pleja makar kalibra ovog Florensa, koji sigurno igra za smesne pare ... a igracki(rezultatski) bi puno znacio

takodje. vama bi ozbiljna nadogradnja bio i prosecan aba plej, a za to se svakako moze naci nacin da dovedete

cak i ona teorija gde vas je vujosevic hteo prestaviti kao isuvise siromasne da dovedete i nekog tako prosecnog igraca, polako pada u vodu, jer sezona tece li tece

na stranu, sto smatram da postoji kamara igraca (na toj poziciji) koja bi vama znacila, a bili bi spremni da igraju za nepostojecu stipendiju

Ali sve mi je asno ne umeti igrati, nemati pleja, blalala, ali ovako izvoditi slobodna, e to mi nije jasno, ali nikako

• Author

ne uklapa se, to mora da bude jedno specifično biće, unikatno u svakom pogledu, ne rastu taki na grani, valja sačekati i dobro odmeriti, jutro je pametnije od noći, ne seći preko kolena, preko preče naokolo bliže

Da , prosle godine je Bezbradica prosao 12 krugova paklenih proba , ove godine onaj nesrecni Grk ...

Edited by Geo

to samo govori o psiholoskom stanju ekipe, imaju poverenja u sebe taman koliko i mi u njih....ni oni ne veruju da nesto mogu, a igra bez popunjene pozicije pleja i bez ikakve organizacije samo doprinosi utisku....jos kolo ili dva i ne treba ni dovoditi bilo koga, bacanje para

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Da , prosle godine je Bezbradica prosao 12 krugova paklenih proba , ove godine onaj nesrecni Grk ...

ali oni nisu na poziciji crnca....koji mora ispuniti specificne uslove, od kojih je igranje za dz samo jedan

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

• Author

Ali sve mi je asno ne umeti igrati, nemati pleja, blalala, ali ovako izvoditi slobodna, e to mi nije jasno, ali nikako

Vidis, meni je to nekako lakse da shvatim (jbg desi se i takav dan) ... ALi da imas evroligaske ambicije i pritom u sastavu nekoliko ozbiljnih igraca (prosle godine Kinzi, Bogdan ... ove Macva,Pavlovic) i da istima ne pridruzis bilo kakvog plejmekera , mi stvarno nije jasno ...

igramo kao harlem globtrotersi

još samo da počnemo da pogađamo

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout