Ted Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 pa pazi, ima i tema o aba i kls ligi....a pošto vidim da je stav dosta ljudi ovde da bi DV trebalo kazniti drstično, suspendovati, udaljiti iz sporta itd. isl. zar ne bi moglo tamo da se piše o neradu disciplinskih organa ili čega već? očigledno je da niko ovde nikoga ne tera sa topika....kao što je očigledno da se žvaće ista pesma već godinama i da je to malo zamorno za čitati pošto nema novih detalja, a stari su apsolvirani na 15743 načina. eto, razbijanje monotonije nalagalo bi da se oštrica uperi ka nadležnima, odnosno onima koji bi mogli da udovolje vašim željama.....ili možda misliš da će uprava KKP da udalji DV iz sporta ili šta već.
Yoda Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Udarilo dete u stenu. Utisak sa jucerasnje tekme su Sasine fizikalije kojima ce opet da izdominira u ABA ligi. Dar od prirode plus dril u NBA, posle ni pecanje ne moze da ti naudi.
Milogled Bluff Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 A pritom ni Keselj nije slabasan momak, naprotiv
TheBigFlegma Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 A pritom ni Keselj nije slabasan momak, naprotiv A pritom nije Kešelj na slici.
MayDay Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ali je bilo jedno vrhunsko odbijanje Keselja o Sasu u drugom poluvremenu kao o stenu.
Milogled Bluff Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Vidi stvarno Ja bio ubedjen da se fotka odnosi na onu situaciju kad se Keselj odbio od njega kao da se sudario sa kamionom
Geo Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Jbt (prava)najvernija publika nam ostala bez kose, od nerviranja ove godine ...
Giggsy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kad Sasha krene na prodor deluje kao da se za trenutak zaustavi u vazduhu, a onda napravi dodatni kontakt sa protivnikom u ugura ga pod kos. Tenk
Timmy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Nisi krivi forumasi sto nam se trener ponasa kao kreten. Pisanje je samo reakcija...
Lezilebovich Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) ^ em što je jak, em što ide beskompromisno u reket. ok, nekad ta 1 na 5 odluka dovede do izgubljene lopte, ali je generalno za Edited December 8, 2014 by Lezilebovich
Timmy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Meni bilo zao Keselja, 10 metara nije mogao da se zaustavi :D
levi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Potpuno je off topik i ne planiram da posvetim ni jedan vise post osim ovoga ovoj temi, ali sad kada sam te ovde uhvatila, Musline, samo jedno pitanje. Ostalo mi na dusi. Ako bih ja bila prijateljica Nikole Milutinova na primer i ako bi mi se on zalio da je slabo skakao jer su mu krute patike ili tako nesto, lupam sada, i ako bih mu ja rekla nesto tipa "Boj ne bije svijetlo oruzje..." ili "U Mandusica Vuka svaka je puska ubojita", da li bih ja njegove protivnike iz te partije proglasila otomanskim tlaciteljima? Ako mozes odgvori tako da najkrace oduzimamo prostor na temi. Hvala! Ne znam, ne bi.. Ako bi nastavila da mu recituješ o turskom zulumu pred utakmicu sa navodno budžetski nadmoćnijim protivnikom onda verovatno bi
MayDay Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hvala. Ne slazemo se ni malo, ali ne bih ovde dalje obrazlagala. Jednog dana dole u bifeu.
Recommended Posts