Nebojsa Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 jel moze ovo na neki drugi topic? stvarno pocinje da smara stalno prezvakavanje iste teme godinama maltene vec.
Milogled Bluff Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Pusti coveka. Ako neko nesto zna o nepodnosenju uspeha supranickog kluba, to je Laki. Mogao bi doktorat da napise na tu temu.
ljakse Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 +1 treba otvoriti topik o dulovim sranjima, i još jedan o prizivanju pleja. dosadilo i bogu i narodu.
MayDay Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 dobar igrac, ali konstantno ima probleme sa kolenima, zbog cega je i raskinuo ugovor sa Zalgirisom na pocetku sezone, brzo posto je potpisao za njih.NBA skauting izveštaj: otprilike je fantastisch pogađač, ali ne igra odbranu. :-/
Nebojsa Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 prve asocijacije na opis - lenjoguzi dzerels & olivijer lefajete. s jednim takvim, koliko god los bio u odbrani, postajemo konkurentniji ex-komsijama. s maricem bi to vec bila perverzija.
Yoda Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Slaba vajda od Marica i nekog lenjoguzog ukoliko prsnemo od Zadra ili Buducnosti (ili obe), sto je prilicno realan scenario nakon Duletove nove budalastine i izvesne kazne za istog. Edited December 8, 2014 by Yoda
Ted Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 pročitah negde da je jedan od amera napustio Budućnost....Zadar je neugodno gostovanje vazda bilo....slažem se, naredne dve su mnoooogo bitne
levi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Sad kažu da nije. Što ne znači da neće http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=08&nav_id=933626 jel moze ovo na neki drugi topic? stvarno pocinje da smara stalno prezvakavanje iste teme godinama maltene vec. Jel može ovo teranje sa topica malo suptilnije? Tema se preživa samo kad je aktuelna. Smara to što je često aktuelna, ali za to nisu krivi forumaši koji komentarišu trenera KK Partizan na topicu KK Partizan Edited December 8, 2014 by levi
copkillah Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Tema se preživa samo kad je aktuelna. Smara to što je često aktuelna, ali za to nisu krivi forumaši koji komentarišu trenera KK Partizan na topicu KK Partizan ima tema za to na delu foruma predviđenom za takve teme
MayDay Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Jbt, musline, be a man. Kakvo teranje sa topika...
Nebojsa Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 ma naravno, zasmetalo mi jes sto umesto da ljudi ovde pricu o antilopi pavlovicu, te njegovoj fenomenalnoj ulozi i u nasoj odbrani sinoc, krece ista prica koja se moze citati na svakih 10 strana otprilike na dosadasnjih 250 na istom ovom topiku.
levi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Teranje neprijatne teme, daleko od očiju Imamo temu za njegova i Čovićeva uzajamna luđenja i prepucavanja. A kad dobije tehničku na utakmici to nema veze /samo/ sa Čovićem Edited December 8, 2014 by levi
copkillah Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 to je nesportska tema i mesto joj je na SZD ovde se držite sportskih tema, antilope Pavlovića, Tepare i dece. ja razumem tu organsku potrebu koju ste formirali tokom protekle decenije da se pecate na SVE što u sebi sadrži inicijale DV, ali probajte da poštujete našu želju da se ova tema ne truje vašim niskim strastima.
MayDay Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Meni tema ne smeta. Ja mogu o Duletu da citam dan i noc. Ali zbog cega bezveze insinuiras da neko nekoga tera sa topika? To je ovde kaznjivo, ako se ne varam. Na KKP temi ima da vlada lepo ponasanje i da se cuje cvrkut ptica. Prestanite da se svadjate svako malo. Evo, from my part, harper je na total ignore. Potpuno je off topik i ne planiram da posvetim ni jedan vise post osim ovoga ovoj temi, ali sad kada sam te ovde uhvatila, Musline, samo jedno pitanje. Ostalo mi na dusi. Ako bih ja bila prijateljica Nikole Milutinova na primer i ako bi mi se on zalio da je slabo skakao jer su mu krute patike ili tako nesto, lupam sada, i ako bih mu ja rekla nesto tipa "Boj ne bije svijetlo oruzje..." ili "U Mandusica Vuka svaka je puska ubojita", da li bih ja njegove protivnike iz te partije proglasila otomanskim tlaciteljima? Ako mozes odgvori tako da najkrace oduzimamo prostor na temi. Hvala!
Milogled Bluff Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ne sumnjam da ce odgovor biti esencija britkosti uma i vrcave duhovitosti
Recommended Posts