Ted Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Umobolnik mi je upropastio kosarkasko vece. bio premijer?
theanswer Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Afroamerikanac je skaut Denvera kako mi objasni naš Ivan. Nisam ja u stanju da procenim godine muškarcima. :D Potencijalno ime je Maalik Wayns. Kojote. Prijem. Džered Džefris. Gledao Jokića. Što se Vejnsa tiče jel zna neko koju operaciju je imao u Americi,šta je bila povreda?
Mister No Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Snimak. Tehničku mu je dao Vojinović (Milijin rođeni brat). Ne vidi se ovde da li ga je on i isključio. on nije niti pratio akciju do sučevog zvižduka već gleda u potpuno suprotnom pravcu
ToniAdams Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ali taj pušti me da ga ubijem držme da ga ne ubijem nastup...
teacher Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ali taj pušti me da ga ubijem držme da ga ne ubijem nastup... drž mi ruke da ga ne ubijem njima...
Lezilebovich Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ružno je to što pišeš -1. toni nije napisao da je to tipično crnogorski fazon, za razliku od levog
Ryan Franco Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ono zezanje kako bi bilo strava da milojevic dođe umseto vujoševića - postoji li nekakva šansa ili je samo wishful thinking?
Jozef K. Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 meni nije jasna uloga redara. ispada da redar treba da nadgleda hoce li neko sa tribina upasti na teren i napasti aktere utakmice. zar nije uloga redara da sprece nasrtaj na sudiju, ko god da to namerava da ucini? konacno, tu je i policija. ocigledno se radi o opasnoj budali, pa bi i policija trebalo da sprovede bezbednosne provere prema vujosevicu, a ne samo u kontekstu bezbednosnih pretnji sa tribina.Mislim da službena lica u dvorani reaguju tek kada dođe do fizičkog nasrtaja, tj. upotrebe sile. Do tada sve spada pod držite me da ga ne...
Lrd Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ono zezanje kako bi bilo strava da milojevic dođe umseto vujoševića - postoji li nekakva šansa ili je samo wishful thinking? Ne postoji nikakva šansa. Možda ako umre Vujošević, pošto drugačije neće otići iz kluba.
Recommended Posts