Lezilebovich Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) poludeo vujošević i dovodi utakmicu u neizvesnu završnicu. inače, čini mi se da bi ranije Todorić seo na klupu posle usmene reakcije, ali sada ga je bukvalno silom držao. Edited December 7, 2014 by Lezilebovich
pacey defender Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 opet podivljao, nadam se da ce ga kazniti kako valja i trebuje. ovaj komentator zna da kaze iks faktor i poznaje ncaa karijere igraca koji ni nisu na terenu, ali ne zna koliko bacanja mega treba da izvede.
Lezilebovich Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 nerešeno. nije dobro osmislio ovu pripremu terena za maj :(
Lord Stef Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Sad sam se ukljucio, sta je to uradio manijak da u 1 napadu zaradi iskljucenje? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Lezilebovich Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 šta i uvek. jebanje sve po spisku, mislim da bi čak i udario sudiju da ga Todorić nije držao. sve to na neku dosta nebitnu situaciju u momentu kada je utakmica već bila polurevijalna. mada, sigurno je hteo da vidi kako se ekipa nosi sa pritiskom i kako će SP i kapiten odigrati u neizvesnoj završnici. Ne pravi on tehničke što je lud, nego tu mora da ima neki zao plan.
kobni zelaya Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ajd što je napravio isključenje,nego što je potpuno izbacio svoj tim iz ritma. Srećom po njih, mnogo su bolji, pobediće svejedno.
pacey defender Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 vi se tu malo dodajte a onda dajte salu, on zna.
Recommended Posts