April Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 S druge strane merchandising ne postoji. Lepo ne postoji. Politika prodaja karata je verovatno bila sofisticiranija i lukrativnija dok su Mosa i Tirke pikali fudbala. A ja u datim politickim uslovima ne vidim drugi nacin finansiranja osim grassroots, od ovih stvari i od prijatelja kluba. I da proizvodimo mlade igrace, za sta nam je neophodna EL. KKP je užasno veliki brand, ljudi ne shvataju moć tog pokreta. Koiko god da je zemlja siromašna, ljudi su ludi za tim klubom, to je jedina pripadnost koju još osećaju intenzivno, jedina emocija koju im možeš prodati za pare. Ali to stvarno nije bitno. Klub je u prevelikoj agoniji da bismo se sad rasplinjavali na marketing perspektivi. Uzgred, bio sam sinoć. Najverniji mi obično treniraju živce,ali sinoć su stvarno bili odlični, godinama nisam gledao jaču podršku uz onakvu prskotinu na terenu. Na minutu ćutanja za Acu Petrovića muva se nije čula, nije bilo ni pravde za govnare, sem jedno 30s poruka za Brankicu i drugove. Najtužniji trenuci su bili par dobrih minuta Džonija Milutinova. Dečko ima potencijal u milionima dolara, ali u tom telu je zarobljen sportski duh koji samo na sekundicu proviri poput medveda i vrati se u jazbinu da hrče. Ostali klinci su u deficitu sa talentom,u deficitu sa identitetom i u deficitu sa mudima.
Miralem Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 ovo je popprilicno neuspesno, donekle je ubo pavlovica. jer si bas morala da kacis?
Sandens Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) dragan i macvan isti! sjajno. Edited December 5, 2014 by Sundance Kid
MayDay Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Ma sta vam je?! Najistiji je Edo bebica! A Maki je sladaaak, da se istopis. Edited December 5, 2014 by MayDay
Nebojsa Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 izgleda kao da je upravo pooped himself i da nije bas najsrecniji zbog toga.
Milogled Bluff Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Trebalo je da ostave prazno mesto za pleja
Nikodije Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Pravda za Teparu koji gine na svakoj utakmici od pocetka sezone, a slavu mu pokupise neki koji su do juce pecali po bokokotorskom zalivu. Edited December 5, 2014 by Nikodije
Timmy Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) Pravda za Teparu koji gine na svakoj utakmici od pocetka sezone, a slavu mu pokupise neki koji su do juce pecali po bokokotorskom zalivu. +1 Edited December 5, 2014 by Timmy
MayDay Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Inace, ono sto sam juce pricala, moja poenta je super sazeta u ovom tvitu: GTR @RetroPFC · Dec 3 #onokad ideš iz poraza u poraz, a jedva čekaš svaku sledeću utakmicu, jer znaš da će na parketu Pionira na kraju procvetati ruže. To je to.
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 GTR @RetroPFC · Dec 3 #onokad ideš iz poraza u poraz, a jedva čekaš svaku sledeću utakmicu, jer znaš da će na parketu Pionira na kraju procvetati ruže. To je to.
Recommended Posts